Ga naar inhoud

Groei of krimp van uw bedrijf

Als ondernemer bent u voortdurend bezig met de ontwikkeling van uw bedrijf. U lanceert nieuwe producten, boort nieuwe markten aan of neemt juist afscheid van bestaande activiteiten. Omdat u voortdurend strategische beslissingen neemt, is het verstandig om ook uw risico’s in beeld te brengen. Graag willen wij u helpen die te voorkomen of te beperken. En als dat niet mogelijk is, kunnen verzekeringen uitkomst bieden.

Waar moet u rekening mee houden?

Als uw bedrijf groeit of krimpt kan dit risico’s met zich meebrengen. Schakel daarom op tijd een adviseur in, zo voorkomt u vervelende verrassingen.

  • Activiteiten: producten, diensten en markten
    U zoekt en ziet kansen in de markt. Ruimte om nieuwe producten of diensten te creëren voor nieuwe klanten. Of misschien kiest u er juist bewust voor om niet langer actief te zijn in bepaalde markten en producten af te stoten. Bij dit soort keuzes horen risico’s en financiële consequenties. Schakel daarom op tijd een adviseur in om nog eens goed naar bijvoorbeeld uw aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering te kijken.  
  • Huisvesting, inventaris en auto’s
    Ingrijpende ontwikkelingen in uw organisatie kunnen gevolgen hebben voor uw huisvesting, inventaris en vervoersmiddelen. Misschien opent u wel een nieuwe vestiging, breidt u bestaande locaties uit of besluit u juist om een bestaande locatie te sluiten. Deze beslissingen hebben impact op uw verzekeringen. Onze zakelijke adviseurs helpen u graag om de gevolgen in kaart te brengen. Of het nu gaat om uw gebouwenverzekeringinventarisautobedrijfsauto of aanhangwagens.
  • Personeel
    Niet in de laatste plaats hebben veranderingen in uw bedrijf impact op mensen. Uitbreiding vraagt soms om nieuwe krachten, terwijl krimp soms betekent dat u afscheid moet nemen van collega’s. Neemt u extra personeel in dienst? Dan brengt dit nieuwe risico’s en aandachtspunten met zich mee. Wellicht moet u uw aansprakelijkheidsverzekering aanpassen of wilt u zo goed mogelijk grip houden op het verzuim van uw medewerkers. Onderwerpen waar adviseurs van Univé u graag en goed bij kunnen helpen en ontzorgen.

Het advies van Univé

Veranderen er zaken in uw bedrijf en heeft u advies nodig over bijvoorbeeld de risico’s? Maak dan direct een afspraak met Univé. U kunt ook contact opnemen met een Univé-winkel bij u in de buurt. Uw zakelijk adviseur kan u alle informatie geven.

Maak een afspraak