Ga naar inhoud

Inboedelverzekering All Risk

Met de Inboedelverzekering All Risk zijn de spullen in uw woning goed verzekerd bij schade en diefstal. Daarnaast bent u ook verzekerd tegen onverwachte schade aan uw inboedel door bijvoorbeeld vallen, stoten of een ongelukje. Inboedel All Risk biedt u standaard garantie tegen onderverzekering, zodat u altijd de totale waarde van uw spullen krijgt uitgekeerd bij schade.

Snel de premie van uw spullen berekenen?

 • Direct hulp bij schade
 • Garantie tegen onderverzekering
 • Tot 10% pakketkorting
 • Hulp bij cybercriminaliteit

Wat dekt de Inboedelverzekering All Risk?

Met Inboedel All Risk van Univé bent u – net als bij Inboedel Basis – verzekerd voor de schade aan uw spullen door storm, lekkage, diefstal en cybercriminaliteit. Daarnaast dekt All Risk schade die ontstaat door ongelukjes, vallen en stoten.

Dit wordt gedekt

 • Vergoedt schade aan uw inboedel door brand, storm, diefstal, neerslag, lekkage, maar ook door rook en schroeien.
 • Bij een verhuizing is uw inboedel voor 6 maanden verzekerd op uw oude en uw nieuwe adres.
 • Vergoedt de opruimings- en saneringskosten en kosten van vervangende woonruimte.
 • Wij betalen opruimings- en saneringskosten tot € 100.000.
 • Wij betalen kosten van vervangende woonruimte.
 • Wasgoed, tuinmeubilair en tuingereedschap verzekerd bij brand en diefstal.
 • Huurders- of eigenaarsbelang standaard tot € 10.000 meeverzekerd.
 • Inclusief vergoeding voor schade bij tijdelijke verhuur van de woning (zoals Airbnb).
 • Schade door cybercriminaliteit verzekerd tot € 2.000 per jaar.
 • Schade aan uw inboedel in de woning door een ongelukje.
 • Schade aan uw inboedel in de woning door vallen en stoten.

Bereken uw premie

Dit wordt niet gedekt

 • Schade aan uw spullen die – in Nederland – buiten uw woning ontstaan, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Bekijk de verzekeringskaart van Inboedel All Risk om te zien welke schades wel en niet gedekt zijn.

Verzekeringskaart

Alles over Inboedelverzekering All Risk

Lees meer over het eigen risico van Inboedel All Risk, uw waardevolle spullen en eventuele pakketkorting.

Standaard geen eigen risico

De inboedelverzekeringen van Univé kennen standaard geen eigen risico.

Toch liever een lagere maandpremie in plaats van geen eigen risico? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico van € 250,- in ruil voor premievoordeel.

Kostbare inboedel standaard meeverzekerd

Uw waardevolle spullen in huis zijn standaard meeverzekerd op uw Inboedelverzekering. Meeverzekerd zijn: sieraden en horloges voor € 5.000 en overige waardevolle inboedel (zoals uw laptop en tv) voor € 10.000. Uw kostbaarheden kunt u voor een hoger bedrag meeverzekeren.

Pakketkorting

Heeft u meerdere verzekeringen bij Univé? U krijgt dan korting op uw totale pakket. Op bijna alle verzekeringen krijgt u 1% korting op uw totale premie. Uw pakketkorting kan daardoor oplopen tot wel 10%.

Voorwaarden van onze All Risk inboedelverzekering

Wilt u precies weten waarvoor u wel en niet verzekerd bent met Inboedel All Risk? Download de polisvoorwaarden.

Verzekeringskaart inboedelverzekering All Risk

Wat is wel en niet gedekt door deze inboedelverzekering All Risk? Bekijk de Verzekeringskaart inboedelverzekering All Risk.

Bekijk de Verzekeringskaart

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over onze inboedelverzekeringen.

De inboedelverzekering is dagelijks opzegbaar. Zegt u de verzekering niet op, dan wordt deze telkens na een jaar volgens het contract automatisch verlengd en kunt u deze weer dagelijks opzeggen. U hoeft de verzekering dus zelf niet steeds te verlengen. Bereken uw premie.

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis goed verzekerd bij schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Onder de inboedel vallen alle losse spullen die u zo kunt verhuizen zonder iets aan uw woning stuk te maken. Denk aan meubels, laptops, apparatuur (audio, tv en foto-/filmcamera) en kleding.

Bij Univé kunt u kiezen uit een basisdekking, een all risk dekking én Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. Bekijk de verschillende dekkingen.

Heeft u schade aan uw inboedel? Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen... en nu?

Onder inboedel verstaan we alle losse spullen in uw woning die u zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, apparatuur en uw laptopBereken uw inboedelpremie.
Alles wat letterlijk nagelvast zit aan uw woning, zoals een inbouwkeuken of een badkamer, valt onder de opstalverzekering.

Heeft u schade aan uw inboedel? Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen... en nu?

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in uw woning gedekt tegen schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Ook als uw spullen niet in de woning zelf staan, maar in een bijbehorende ruimte of in de tuin, is de schade vaak meeverzekerd. Denk aan wasgoed aan de lijn, tuinmeubilair of de fiets in uw schuurtje. Bent u in het bezit van kostbare inboedel zoals  sieraden, antiek of kunst, dan kunt u daarvoor uw inboedelverzekering uitbreiden of een losse kostbaarhedenverzekering afsluiten. Bereken uw premie

In Nederland is een inboedelverzekering niet verplicht. Toch is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Daarmee zijn uw spullen verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, water en storm. Bereken uw premie.

Alle veelgestelde vragen

Bekijk ook

Deze verzekeringen passen goed bij Inboedel All Risk

Met Inboedel All Risk zijn de spullen in uw woning goed verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld storm, lekkage en diefstal. Maar ook tegen ongelukjes, bijvoorbeeld als u uw smartphone in huis laat vallen. Onderstaande verzekeringen kunnen ook interessant zijn voor u.

Opstalverzekering

De Opstalverzekering dekt vrijwel elke schade aan uw woonhuis. Met onbeperkt garantie tegen onderverzekering.

Info Opstalverzekering

Rechtsbijstandverzekering

De Rechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij diverse soorten conflicten. Bovendien ontvangt u gratis juridisch advies.

Info Rechtsbijstandverzekering

Aansprakelijkheids­verzekering

Uw aansprakelijkheid voor een lage premie wereldwijd verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,-. Geen eigen risico.

Info Aansprakelijkheid

Sluit binnen 3 minuten uw Inboedelverzekering All Risk af