Ga naar inhoud

Inboedelverzekering All Risk

Met onze Inboedelverzekering All Risk zijn de spullen in uw woning goed verzekerd bij schade en diefstal. Ook schade door vallen, stoten of een ongelukje is verzekerd. Met Inboedel All Risk bent u nooit onderverzekerd. U krijgt altijd de totale waarde van uw spullen uitgekeerd.

Snel de premie van uw spullen berekenen?

 • Garantie tegen onderverzekering
 • Tot 10% pakketkorting
 • Hulp bij cybercriminaliteit

Wat is verzekerd met Inboedelverzekering All Risk?

Met Inboedel All Risk van Univé bent u – net als bij Inboedel Basis – verzekerd voor de schade aan uw spullen door storm, lekkage, diefstal en cybercriminaliteit. Daarnaast dekt All Risk schade die ontstaat door ongelukjes, vallen en stoten.

Wel verzekerd

 • Schade door brand, storm, diefstal, lekkage, rook en schroeien.
 • Bij verhuizing zijn uw spullen voor 6 maanden verzekerd op uw oude en nieuwe adres.
 • Opruimings- en saneringskosten tot € 100.000.
 • Kosten voor vervangende woonruimte.
 • Wasgoed, tuinmeubilair en tuingereedschap verzekerd bij brand en diefstal.
 • Huurders- of eigenaarsbelang meeverzekerd tot € 10.000.
 • Vergoeding voor schade bij tijdelijke verhuur (zoals Airbnb).
 • Schade door cybercriminaliteit tot € 2.000 per jaar.
 • Schade door een ongelukje.
 • Schade door vallen en stoten.

Bereken uw premie

Niet verzekerd

 • Schade aan uw spullen die overal in Nederland buiten uw woning ontstaan.

Uw spullen ook overal in Nederland buiten uw woning goed verzekerd? Dat kan met Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking.

Goed om te weten

Lees meer over het eigen risico van deze inboedelverzekering, uw waardevolle spullen en pakketkorting.

Onze inboedelverzekeringen hebben standaard geen eigen risico. Wilt u liever een lagere maandpremie dan geen eigen risico? In ruil voor korting op uw premie kunt u ook kiezen voor een eigen risico van € 250,-.

Met uw inboedelverzekering zijn waardevolle spullen meeverzekerd. Horloges en sieraden standaard voor € 5.000. Smartphones, laptops en tv’s standaard voor € 10.000. Uiteraard is het ook mogelijk uw spullen tegen een hoger bedrag te verzekeren.

Korting bij meerdere schadeverzekeringen van Univé. Voor bijna iedere verzekering ontvangt u 1% korting op de totale premie, waarbij uw voordeel kan oplopen tot 10%. Lees hier meer over onze pakketkorting.

Voorwaarden en verzekeringskaart

Bekijk de voorwaarden en verzekeringskaart van Inboedel All Risk.

Heeft u al een Univé inboedelverzekering? Uw dekking en polisvoorwaarden staan in Mijn Univé onder ‘Mijn verzekeringen’. Of bekijk uw polis in de Univé app onder het tabblad ‘Documenten’.

Verzekeringskaart Inboedel All Risk

Wat is wel en niet verzekerd met Inboedel All Risk?

Bekijk de verzekeringskaart

Veelgestelde vragen

Bekijk de meestgestelde vragen over onze inboedelverzekering. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op; we helpen u graag.

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in uw woning gedekt tegen schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Ook als uw spullen niet in de woning zelf staan, maar in een bijbehorende ruimte of in de tuin, is de schade vaak meeverzekerd. Denk aan wasgoed aan de lijn, tuinmeubilair of de fiets in uw schuurtje. Bent u in het bezit van kostbare inboedel zoals  sieraden, antiek of kunst, dan kunt u daarvoor uw inboedelverzekering uitbreiden of een losse kostbaarhedenverzekering afsluiten. Bereken uw premie

In Nederland is een inboedelverzekering niet verplicht. Toch is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Daarmee zijn uw spullen verzekerd tegen schade door o.a. brand, diefstal, inbraak, water en storm. Bereken uw premie.

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis goed verzekerd bij schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Onder de inboedel vallen alle losse spullen die u zo kunt verhuizen zonder iets aan uw woning stuk te maken. Denk aan meubels, laptops, apparatuur (audio, tv en foto-/filmcamera) en kleding.

Bij Univé kunt u kiezen uit een basisdekking, een all risk dekking én Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. Bekijk de verschillende dekkingen.

Heeft u schade aan uw inboedel? Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen... en nu?

Onder inboedel verstaan we alle losse spullen in uw woning die u zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, apparatuur en uw laptopBereken uw inboedelpremie.
Alles wat letterlijk nagelvast zit aan uw woning, zoals een inbouwkeuken of een badkamer, valt onder de opstalverzekering.

Heeft u schade aan uw inboedel? Lees meer informatie over schades, dekkingen en hoe u een schade kunt melden op de pagina Schade opgelopen... en nu?

De inboedelverzekering is dagelijks opzegbaar. Zegt u de verzekering niet op, dan wordt deze telkens na een jaar volgens het contract automatisch verlengd en kunt u deze weer dagelijks opzeggen. U hoeft de verzekering dus zelf niet steeds te verlengen. Bereken uw premie.

Alle veelgestelde vragen

Handige links

Aanvullende verzekeringen

Met Inboedel All Risk zijn de spullen in uw woning goed verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld storm, lekkage en diefstal. Maar ook tegen ongelukjes, bijvoorbeeld als u uw smartphone in huis laat vallen. Onderstaande verzekeringen kunnen ook interessant zijn voor u.

Opstalverzekering

Verzekerd bij schade aan uw koopwoning. Uw huis is nooit onderverzekerd.

Meer informatie

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp bij diverse soorten conflicten. Met gratis juridisch advies.

Meer informatie

Aansprakelijkheids­verzekering

Uw aansprakelijkheid wereldwijd verzekerd tot €2.500.000. Lage premie en zonder eigen risico.

Meer informatie

Uw inboedel binnen 3 minuten verzekerd.