Ga naar inhoud

Elektrische auto via Private Lease met Univé

Met de private lease-service van Univé beschik je over een nieuwe elektrische auto tegen een aantrekkelijk all-in maandbedrag. Van verzekering tot wegenbelasting: alles in inbegrepen. Je hoeft de auto alleen nog maar op te laden.

Bekijk alle modellen

Ook een elektrische private-leaseauto van Univé?

Kies je voor een elektrische private-leaseauto van Univé? Dan rijd je voor een vast maandelijks bedrag in een gloednieuwe elektrische auto. Daarnaast ben je verzekerd van kosteloos onderhoud en pechhulp in heel Europa. Wel zo fijn.

Meer over (elektrische) private lease

Als je overstapt naar een elektrische (lease)auto, dan is het goed om te weten hoe dit precies werkt en waar je op moet letten. Geen zorgen: we hebben de belangrijkste zaken over elektrisch rijden en leasen voor je op een rij gezet.

Waarom kiezen voor een elektrische occasion?

Wil je leasen tegen een extra scherp tarief? Kies dan voor een elektrische occasion. Een tweedehands private-leaseauto biedt allerlei voordelen die je niet hebt met een nieuw model:

  • Lager leasetarief
  • Direct op voorraad, dus bijna gelijk de weg op
  • Geen wachtlijst
  • Kortere looptijd
  • Extra duurzame keus
  • Slechts 1 tot 2 jaar oud
  • Altijd professioneel gekeurd en gereinigd, vanbinnen én vanbuiten

Bij Private Lease met Univé bieden we je een ruim aanbod aan jonge occasions van merken als Peugeot, Renault, Kia, Volkswagen, Mitsubishi, Opel, Citroën, Suzuki, Mercedes, Mini, Tesla en meer.

Ontdek het aanbod

Onze voorwaarden

Veelgestelde vragen over (elektrische) private lease

Wil je meer weten over de private lease-service van Univé? In onze veelgestelde vragen leggen we uit hoe het precies zit met het contract, de betaling en andere belangrijke zaken.

Voorwaarden en keurmerk Private Lease

Alle voorwaarden van Private Lease met Univé voldoen aan het Keurmerk Private Lease.

Meer over private lease