Ga naar inhoud

Personenautoverzekering

Lesauto verzekeren

Wilt u een lesautoverzekering afsluiten? Daar helpen wij u bij. Het lijkt misschien alsof het verzekeren van auto’s waar dagelijks in gelest wordt ingewikkeld is, maar dat is het zeker niet. Wij leggen u graag uit hoe u bij Univé uw lesauto kunt verzekeren namens uw rijschool.   

Geen specifieke rijschoolverzekering nodig  

Wat de beste verzekering is voor uw lesauto in uw situatie, is afhankelijk van uw wensen en het specifieke moment. Het is goed om te weten dat u geen aparte lesautoverzekering nodig heeft. Wat u nodig heeft, zit al in de standaardoptie. De naar wens aan te passen zakelijke autoverzekering van Univé is om die reden ook voor uw rijschool geschikt. Daarbij kunt u kiezen uit drie soorten dekkingen:  

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)  

Deze verzekering vergoedt alleen schade die u met uw lesauto aan anderen of aan andermans spullen toebrengt:  

  • schade die met uw lesauto aan anderen wordt veroorzaakt;  

  • schade met uw lesauto aan bedrijfsgebouwen die u in gebruik heeft;  

  • schade door op uw lesauto opgebouwd materieel.  

Beperkt Casco (WA+)  

Naast de schade die u aan anderen toebrengt (WA), vergoedt deze verzekering ook sommige schade aan uw eigen lesauto. Denk hierbij aan ruitschade of schade die ontstaat door:  

  • brand en ontploffing;  

  • diefstal en inbraak;  

  • storm, hagel en overstekende dieren.  

Volledig Casco (All Risk)  

De meest volledige dekking.  

  • Deze bedrijfsautoverzekering vergoedt naast WA ook alle schade aan uw eigen auto. Hiermee verzekert u uw lesauto optimaal.  

Wilt u meer risico’s afdekken voor uw rijschool? 

Naast de drie basisdekkingen biedt Univé u diverse aanvullende verzekeringen naast de drie basisdekkingen. U kunt kiezen uit de Inzittendenverzekering, Rechtshulp Verkeer of Pechhulp. Zo stelt u zelf de ideale rijschoolverzekering samen.    

Lees meer over deze aanvullende verzekeringen.

Verzeker uw lesauto direct online 

Een verzekering afsluiten bij Univé is heel eenvoudig. Klik op de knop hieronder, vul uw kenteken en aanvullende gegevens van de lesauto en uw bedrijf in, inclusief autogebruik, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en uw schadevrije jaren. Daarna ziet u direct wat de premies zijn voor de drie dekkingen en de aanvullende verzekeringen in uw situatie. Helemaal onderaan vindt u de maandpremie, die vanzelf aangepast wordt wanneer u een andere optie selecteert.  

Kies uw gewenste autoverzekering en verzeker uw lesauto snel en simpel! 

Verzeker uw lesauto


Vragen? Of liever persoonlijk contact?  

0592 349 649