Ga naar inhoud

All Risk verzekering voor uw zakelijke auto

Is uw zakelijke auto nog geen zes jaar oud? Dan adviseren we een zakelijke All Risk autoverzekering (ook wel WA Volledig Casco genoemd). Hiermee bent u naast de verplichte WA-dekking ook verzekerd voor schade aan uw eigen zakelijke auto. Zelfs als het uw eigen schuld is.

Goed verzekerd op weg met uw zakelijke personenauto

  • Dag en nacht hulp bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Wat dekt de zakelijke All Risk autoverzekering?

Hieronder vindt u een overzicht van wat wel en niet is verzekerd bij een zakelijke All Risk autoverzekering.

Aanvullende verzekeringen voor uw zakelijke auto

U kunt de zakelijke All Risk autoverzekering uitbreiden met de volgende dekkingen.

Voorwaarden van onze zakelijke All Risk autoverzekering

Alle documenten bij de zakelijke autoverzekering vindt u hier.

Zakelijke All Risk? Of toch een zakelijke WA of WA+ autoverzekering?

Twijfelt u over de zakelijke All Risk autoverzekering? Hieronder kunt u de verschillende dekkingen nog eens bekijken en vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Meer weten over de zakelijke All Risk autoverzekering?

Lees meer over het eigen risico, pakketkorting en Cyberhulp voor ondernemers.

Bij de zakelijke All Risk autoverzekering geldt een eigen risico. Standaard is deze € 250,-. U kunt ook ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen naar  € 500,-. of € 1.000,- in ruil voor premiekorting. Bij ruitschade is uw eigen risico € 100,-.

Als u meerdere soorten schadeverzekeringen bij Univé afsluit in een pakket, dan heeft u recht op pakketkorting. Hoe meer schadeverzekeringen u heeft bij Univé, hoe hoger de korting. Deze kan oplopen tot maximaal 10% en wordt automatisch verrekend met de premie. 

Is uw zakelijke auto net nieuw gekocht? Dan heeft u bij de zakelijke WA+ en All Risk autoverzekering recht op 1 jaar nieuwwaarderegeling. Dit houdt in dat als uw zakelijke auto total loss of gestolen is, de prijs van de auto in de showroom wordt vergoed. Deze regeling is in het eerste jaar standaard inbegrepen en kunt u verlengen tot 3 jaar. Daarna vervalt de nieuwwaarderegeling en ontvangt u bij diefstal of total loss de vervangingswaarde van de auto.

Als u schade heeft aan uw eigen zakelijke auto en deze WA+ of All Risk is verzekerd, dan kunt u gebruik maken van de Univé SchadeService. Dit houdt in dat wij de ruit- of autoschade vergoeden wanneer u dit laat vaststellen en/of repareren door een bij Univé aangesloten schadeherstelbedrijf. Kiest u niet voor een van deze bedrijven? Dan wordt de schade niet vergoed. Door heel Nederland zijn ruim 300 schadeherstelbedrijven aangesloten bij Univé. Zo heeft u altijd een optie bij u in de buurt. De aangesloten bedrijven kunt u vinden op SchadeService en in de Univé-App.

Liever uw eigen herstelbedrijf kiezen? Dat kan. U betaalt hiervoor alleen wel een hogere premie.

Wist u dat jaarlijks 40% van de bedrijven te maken krijgt met cybercriminaliteit? Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen uitgebreid met standaard Cyberhulp. Zo helpen wij ondernemers om het risico van cybercriminaliteit te beperken.

Meer over cyberhulp voor ondernemers 

Vervoert u (waardevolle) bedrijfsgoederen of gereedschappen in uw zakelijke auto? De eigen vervoerverzekering dekt schade en diefstal van deze goederen. Ook als u niet onderweg bent. Goed om te weten: schade die per ongeluk is aangericht of schade tijdens laden en lossen is hierbij ook verzekerd.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over de zakelijke All Risk-autoverzekering.

Verzekeringen bij de zakelijke All Risk-autoverzekering

Verzekeringen die voor u ook interessant kunnen zijn.

Kies voor de zakelijke All Risk autoverzekering van Univé