Ga naar inhoud

Uw mobiele telefoon verzekeren via de inboedelverzekering

Wilt u uw mobiele telefoon goed verzekeren tegen schade? Univé heeft hiervoor geen aparte telefoonverzekering. Een smartphone is namelijk standaard meeverzekerd via onze inboedelverzekeringen. U kunt daarbij kiezen uit drie dekkingen: Inboedel Basis, Inboedel All Risk en Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. Bij een Univé Inboedelverzekering is uw mobiele telefoon dus direct meeverzekerd.

Bereken nu uw premie

Wanneer is uw mobiele telefoon verzekerd en wanneer niet?

Als uw telefoon kapot is en u heeft een inboedelverzekering, dan kan het zijn dat u verzekerd bent tegen deze schade. Op welke manier uw smartphone verzekerd is, hangt namelijk af van de dekking van de inboedelverzekering. Stel: u heeft een inboedelverzekering met de dekking Basis. Uw mobiele telefoon is dan binnenshuis gedekt voor schade door bijvoorbeeld diefstal en brand. Laat u uw telefoon per ongeluk vallen? Dan is deze dekking niet voldoende. Als u uw mobiele telefoon wil verzekeren tegen ongelukjes, stoten en vallen, dan kiest u voor Inboedel All Risk.

Uw smartphone ook buitenshuis verzekerd

Een smartphone heeft u altijd mee als u van huis gaat. Naar de winkel, naar de bioscoop, op vakantie. En op al die plekken kan uw telefoon vallen. Of gestolen worden. Met Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking bent u ook gedekt als er iets gebeurt met uw mobiel buiten uw woning, overal in Nederland.

Direct weten welke premie hoort bij de inboedelverzekering van uw keuze?

Bereken nu uw premie

Welke schades aan uw telefoon zijn niet gedekt?

Met een inboedelverzekering van Univé is uw telefoon goed verzekerd. Maar er zijn situaties waarin schade niet gedekt wordt. Bij slijtage van het toestel, bijvoorbeeld. Of schade aan uw smartphone die is ontstaan door een huisdier. Ook als u zelf nalatig bent geweest, wordt de ontstane schade niet vergoed.

Mobiele telefoon kapot? Neem contact op

Schade aan uw smartphone meldt u eenvoudig online via Mijn Univé of de Univé App. Liever contact met een medewerker? Neem zo snel mogelijk contact op met onze Klantenservice of een Univé-winkel bij u in de buurt.