Ga naar inhoud
Moeder en dochter zitten lachend op de grond in huiskamer
Moeder en dochter zitten lachend op de grond in huiskamer

iPad verzekeren

Je iPad verzekeren voor schade en diefstal. Binnen 5 minuten geregeld. In je woning en in heel Nederland.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 5 minuten

Hoe wil jij je iPad verzekeren?

Je iPad is onderdeel van je inboedel en is daarom standaard meeverzekerd bij je inboedelverzekering. In je inboedelverzekering is je iPad meeverzekerd tegen schade in je woning, door brand of inbraak. Wil je jouw iPad ook buiten je woning verzekeren tegen schade zoals diefstal of ongelukjes? Kies dan de Mobiele Elektronica dekking bij je inboedelverzekering.  

Welke schade aan je iPad is verzekerd met de inboedelverzekering?

Bekijk de voorwaarden en de verzekeringskaart voor het volledige overzicht.

De voordelen van je iPad verzekeren bij Univé

Met de Univé Inboedelverzekering je iPad verzekeren? Dit zeggen onze klanten

Vragen over het verzekeren van je iPad?

Goed om te weten over je iPad en je verzekering

Is je iPad beschadigd en kun je deze niet meer repareren? Dan krijg je de nieuwwaarde (het aankoopbedrag) vergoed als de dagwaarde (huidige waarde) meer is dan 40% van de nieuwwaarde. Is de dagwaarde minder dan 40% van de nieuwwaarde en kun je het niet repareren? Dan krijg je de dagwaarde vergoed. In onze afschrijvingslijst kun je vinden hoe we de dagwaarde van je iPad berekenen.  

Je verzekert je iPad goed met de Inboedelverzekering van Univé. Maar niet alle schades worden vergoed:  

  • Slijtage van het toestel, bijvoorbeeld krassen die ontstaan door dagelijks gebruik. 

  • Schade die is ontstaan door een huisdier.  

  • Diefstal of kwijtraken van je iPad als je zelf slordig bent geweest.  

Ga je op vakantie en neem je je iPad mee? Met je inboedelverzekering met aanvullende Mobiele Elektronica is je iPad in heel Nederland verzekerd tegen schade en diefstal. Ga je naar het buitenland? Sluit dan een Univé Reisverzekering af met de aanvullende dekking Bagage en Geld. Hiermee is je iPad ook over de grens verzekerd.  

Is je iPad kapot of gestolen? En heb je een inboedelverzekering bij Univé? Meld dan je schade eenvoudig online via MijnUnivé of via de Univé App. Spreek je liever met een van onze medewerkers? Bel dan met onze klantenservice.  

Is je tablet gestolen uit je woning tijdens een inbraak? Dan is deze standaard meeverzekerd bij je Inboedelverzekering. Is je tablet gestolen terwijl je buiten je woning was? Dan wordt dit alleen vergoed als je aanvullend op je inboedelverzekering de mobiele elektronica dekking hebt afgesloten. 

Tablets zijn standaard meeverzekerd in je inboedelverzekering voor schade ontstaan door brand, lekkage of inbraak. Ongelukjes in huis en schade ontstaan buiten je woning zijn niet standaard meeverzekerd. Wil je ongelukken in huis of schade ontstaan buiten je woning, waaronder ook diefstal, meeverzekeren? Kies dan voor het aanvullende pakket Mobiele Elektronica dekking bij het afsluiten van je inboedelverzekering. 

Veelgestelde vragen over het verzekeren van je iPad

Voorwaarden en documenten bij de verzekering voor je iPad

Service & contact bij de verzekering voor je iPad

Nu kun je met een gerust gevoel je iPad verzekeren met de Univé Inboedelverzekering