Ga naar inhoud
Vrouw zit op een bankje buiten haar kantoor en werkt op haar laptop
Vrouw zit op een bankje buiten haar kantoor en werkt op haar laptop

Laptop verzekeren buitenshuis

Je laptop buitenshuis verzekerd tegen schade en diefstal. Inclusief ongelukjes, zoals het laten vallen van je laptop. Binnen 5 minuten geregeld.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 5 minuten

  • Garantie tegen onderverzekering
  • 24/7 hulp bij schade
  • Standaard € 0 eigen risico

Welke schade is verzekerd met de buitenshuis verzekering voor je laptop?

Als je je laptop overal mee naartoe neemt, wordt de kans op beschadigingen groter. Je bent er zuinig op, maar als er wel iets gebeurt dan wil je goed verzekerd zijn. Met de inboedelverzekering met Mobiele Elektronica is je laptop overal in Nederland verzekerd tegen schade en diefstal. En heb je toch schade, dan helpen we met de reparatie of vervanging van je laptop.

De voordelen van de Univé Inboedelverzekering voor je laptop buitenshuis

Vragen over de buitenshuis verzekering voor je laptop?

Met de Univé Inboedelverzekering je laptop buitenshuis verzekeren? Dit zeggen onze klanten

Goed om te weten over je laptop verzekeren buitenshuis

Lees meer over het verzekeren van je laptop in het buitenland, je vergoeding bij schade en het eigen risico.

Met de Mobiele Elektronica dekking voor je laptop vergoeden we niet alle schade. Als je je laptop vergeet mee te nemen en hij is dan verdwenen, dan vergoeden we dat niet. Krassen die ontstaan door dagelijks gebruik of slijtage vergoeden we niet. Ook als je hond of kat je laptop per ongeluk beschadigd vergoeden we dat niet. In de voorwaarden lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Met de Mobiele Elektronica dekking bij je inboedelverzekering is je laptop in heel Nederland verzekerd. In het buitenland kun je je laptop verzekeren met een reisverzekering met aanvullende dekking Bagage en Geld. Zo ben je ook in het buitenland verzekerd tegen schade en diefstal.

Als je laptop kapot of beschadigd is, kun je je schade melden bij Univé. Als het niet te repareren is, dan krijg je een vergoeding. Is je laptop meer dan 40% van het bedrag van een nieuwe laptop waard? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag van ons (nieuwwaarde). Is het bedrag minder dan 40%? Dan betalen we je de dagwaarde. Dat is het bedrag wat je laptop nu nog waard is. In onze afschrijvingslijst vind je hoe we dagwaarde van je laptop berekenen.

Met onze inboedelverzekering ben je tot € 2.000 verzekerd bij cyberschade. Bijvoorbeeld wanneer je laptop kapot gaat door een computervirus. Je krijgt alleen een vergoeding voor schade aan spullen. Je bent niet verzekerd wanneer je geld kwijt bent door bijvoorbeeld een phishingmail. Bij onze cyberhelpdesk kun je terecht met vragen over hacken, malware op je laptop en andere cyberzaken.

Bij Univé krijg je korting als je meerdere verzekeringen hebt afgesloten. Bij bijna elke extra schadeverzekering krijg je 1% korting op de totale premie. Je totale korting kan maximaal 10% zijn.

Je hebt standaard geen eigen risico bij het verzekeren van je laptop buitenshuis. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 100, € 250 of € 500 in ruil voor korting op je premie.

Veelgestelde vragen over de verzekering voor je laptop buitenshuis

Voorwaarden en documenten bij je verzekering voor je laptop buitenshuis

Service & contact bij je verzekering voor je laptop buitenshuis

Nu kun je met een gerust gevoel voor de Univé Inboedelverzekering voor je laptop buitenshuis kiezen