Ga naar inhoud

Je e-reader verzekeren

Houd je van lezen en doe je dit het liefst op je e-reader? Een e-reader is kostbaar. Het is daarom verstandig om deze te verzekeren tegen schade. Met de inboedelverzekering van Univé is je e-reader standaard verzekerd tegen schade door brand, lekkage en inbraak.

Is mijn e-reader ook verzekerd als ik deze laat vallen?

Gebruik je je e-reader vaak? Dan kan het zomaar gebeuren dat je deze een keer laat vallen. Met een beetje pech is je scherm kapot of werkt de e-reader niet meer. Dit is bij Univé verzekerd met de inboedelverzekering en aanvullende dekking Mobiele Elektronica. Hiermee zijn je e-reader, telefoon en laptop verzekerd tegen schade door huisongelukjes en diefstal in heel Nederland.

E-reader verzekeren buitenshuis

Met de Univé Inboedelverzekering is je e-reader verzekerd tegen schade door brand, inbraak en lekkage in huis. Met de aanvullende dekking Mobiele Elektronica is je e-reader ook buiten je huis in heel Nederland verzekerd tegen schade en diefstal. Handig als je je e-reader laat vallen in de trein of als deze gestolen wordt in het park. Ook andere mobiele elektronica, zoals je telefoon, laptop of smartwatch zijn verzekerd met de Mobiele Elektronica dekking.

Wat krijg ik vergoed bij schade aan mijn e-reader?

Is je e-reader beschadigd en is dit niet te repareren? Dan krijg je de nieuwwaarde (het aankoopbedrag) vergoed als de dagwaarde (huidige waarde) meer is dan 40% van de nieuwwaarde. Is de dagwaarde minder dan 40% van de nieuwwaarde en kun je het niet repareren? Dan krijg je de dagwaarde vergoed.

Heb je gekozen voor een eigen risico bij je inboedelverzekering? Dan krijg je dagwaarde min het eigen risico vergoed.

Hoe meld ik schade aan mijn e-reader?

Is je e-reader beschadigd of gestolen? Meld dit dan zo snel mogelijk bij Univé. Dat kan zo:

  • Via Mijn Univé 

Meld je schade eenvoudig via Mijn Univé. Dat kan 24 uur per dag. Nog geen account? Maak hier jouw account aan.

  • Via de Univé App

Ook in de Univé App kun je je schade melden. Heb je de Univé App nog niet? Dan kun je die hier downloaden.

  • Via persoonlijk contact met een medewerker

Bekijk onze contactgegevens of kom langs bij een Univé-winkel bij jou in de buurt.