Ga naar inhoud
Vrouw loopt bij een station met een koffiebeker in de hand. In haar andere hand houdt ze haar iPhone vast. Ze lacht naar het scherm.
Vrouw loopt bij een station met een koffiebeker in de hand. In haar andere hand houdt ze haar iPhone vast. Ze lacht naar het scherm.

iPhone verzekeren

Je iPhone verzekeren voor schade en diefstal. Binnen 5 minuten geregeld. In je woning en in heel Nederland.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 5 minuten

  • Garantie tegen onderverzekering
  • Tot 10% pakketkorting
  • Hulp bij cybercriminaliteit

Hoe wil jij je iPhone verzekeren?

Je iPhone is onderdeel van je inboedel en is daarom standaard meeverzekerd bij je inboedelverzekering. In je inboedelverzekering is je iPhone meeverzekerd tegen schade in je woning, door brand of inbraak. Wil je jouw iPhone ook buiten je woning verzekeren tegen schade zoals diefstal of ongelukjes? Kies dan de Mobiele Elektronica dekking bij je inboedelverzekering.  

Welke schade is verzekerd met de inboedelverzekering voor je iPhone?

Bekijk de voorwaarden en de verzekeringskaart voor het volledige overzicht.

Je iPhone verzekeren bij Univé

Vragen over het verzekeren van je iPhone?

Met de Univé Inboedelverzekering je iPhone verzekeren? Dit zeggen onze klanten

Goed om te weten over je iPhone en je verzekering

Is je iPhone beschadigd en kun je deze niet meer repareren? Dan krijg je de nieuwwaarde (het aankoopbedrag) vergoed als de dagwaarde (huidige waarde) meer is dan 40% van de nieuwwaarde. Is de dagwaarde minder dan 40% van de nieuwwaarde en kun je het niet repareren? Dan krijg je de dagwaarde vergoed. In onze afschrijvingslijst kun je vinden hoe we de dagwaarde van je iPhone berekenen.  

Je verzekert je iPhone goed met de Inboedelverzekering van Univé. Maar niet alle schades worden vergoed:  

  • Slijtage van het toestel, bijvoorbeeld krassen die ontstaan door dagelijks gebruik. 

  • Schade die is ontstaan door een huisdier.  

  • Diefstal of kwijtraken van je iPhone als je zelf slordig bent geweest.  

Ga je op vakantie en neem je je iPhone mee? Met je inboedelverzekering met aanvullende Mobiele Elektronica is je iPhone in heel Nederland verzekerd tegen schade en diefstal. Ga je naar het buitenland? Sluit dan een Univé Reisverzekering af met de aanvullende dekking Bagage en Geld. Hiermee is je iPhone ook over de grens verzekerd.  

Is je iPhone kapot of gestolen? En heb je een inboedelverzekering bij Univé? Meld dan je schade eenvoudig online via MijnUnivé of via de Univé App. Spreek je liever met een van onze medewerkers? Bel dan met onze klantenservice.  

Als jij kiest voor de Mobiele Elektronica dekking bij het afsluiten van je Univé Inboedelverzekering zijn ook andere elektronische apparaten standaard meeverzekerd. Voorbeelden hiervan zijn tablets, iPads, e-readers, AirPods, laptops of smartwatches

Is je telefoon gestolen uit je woning tijdens een inbraak? Dan is deze standaard meeverzekerd bij je Inboedelverzekering. Is je telefoon gestolen terwijl je buiten je woning was? Dan wordt dit alleen vergoed als je aanvullend op je inboedelverzekering de mobiele elektronica dekking hebt afgesloten. 

Veelgestelde vragen over het verzekeren van je iPhone

Voorwaarden en documenten bij de verzekering van je iPhone

Service & contact bij de verzekering voor je iPhone

Nu kun je met een gerust gevoel je iPhone verzekeren met de Univé Inboedelverzekering