Ga naar inhoud

Verzekering voor je Apple apparaat

Heb jij een iPhone, MacBook of AirPods? Dit zijn kostbare apparaten, waar je vast zuinig op bent. Toch kan het gebeuren dat ze beschadigd raken of gestolen worden. Met de Univé Inboedelverzekering zijn je Apple apparaten standaard verzekerd voor schade door brand, lekkage en inbraak.  

Is je Apple apparaat verzekerd als je het laat vallen? 

Gebruik je je Apple apparaten vaak? Dan kan het zomaar gebeuren dat je ze een keer laat vallen. Met een beetje pech is het dan kapot. Dit is bij Univé verzekerd met de inboedelverzekering en aanvullende dekking Mobiele Elektronica. Hiermee is al je mobiele elektronica verzekerd tegen schade door huisongelukjes en diefstal in heel Nederland. 

Vrouw met apple apparaten

Welke schade aan mijn Apple apparaten is niet verzekerd? 

Als je je Apple apparaat veel gebruikt, krijgt het vanzelf krasjes of deukjes. Deze zijn niet verzekerd met je inboedelverzekering. Ben je je iPhone kwijtgeraakt of heb je het ergens laten liggen en is het toen gestolen? Ook dan ben je niet verzekerd met je inboedelverzekering. 

Wil je meer weten over de dekking van onze inboedelverzekering? Bekijk dan de verzekeringskaart.

Wat vergoedt mijn verzekering voor Apple apparaten met schade? 

Als je Apple apparaat beschadigd of kapot is, kun je je schade melden bij Univé. Is het niet te repareren? Dan krijg je een vergoeding. We kijken naar de waarde die het apparaat op dit moment heeft (de dagwaarde). Is die waarde meer dan 40% van het bedrag dat een nieuw apparaat zou kosten? Dan krijg je het aankoopbedrag voor een vergelijkbaar apparaat van ons (nieuwwaarde). Is de dagwaarde minder dan 40% van het bedrag dat een nieuw apparaat zou kosten? Dan betalen we je de dagwaarde. 

Heb je gekozen voor een eigen risico bij je inboedelverzekering? Dan betalen we je het bedrag min het eigen risico. 

Schade melden aan je Apple apparaten 

Is je Apple apparaat beschadigd of gestolen? Meld dit dan zo snel mogelijk bij Univé. Dat kan via:  

  • Mijn Univé  

Via Mijn Univé kun je eenvoudig je schade melden. Dat kan 24 uur per dag. Nog geen account? Maak hier jouw account aan. 

  • De Univé App 

Je kunt je schade ook in de Univé App melden. Heb je de Univé App nog niet? Dan kun je die hier downloaden.  

  • Persoonlijk contact met een medewerker 

Bekijk onze contactgegevens of kom langs bij een Univé-winkel bij jou in de buurt.  

Een inboedelverzekering voor je Apple apparaten afsluiten 

Wil je verzekerd zijn tegen schade aan je Apple apparaten? En heb je nog geen inboedelverzekering? Sluit dan een inboedelverzekering met Mobiele Elektronica dekking af bij Univé. Hiermee verzeker je je spullen, inclusief je Apple apparaten, tegen diefstal en huisongelukjes. Voorbeeld: zijn je AirPods gestolen, dan zijn deze verzekerd.  

Sluit je inboedelverzekering af