Ga naar inhoud

Waarom een hypotheek bij Univé afsluiten

Je kunt natuurlijk rechtstreeks naar een geldverstrekker gaan. Maar bij Univé weet je zeker dat je onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van Univé. 

Altijd onafhankelijk hypotheekadvies 

Univé biedt je onafhankelijk hypotheekadvies. Daardoor kun je erop vertrouwen dat je altijd een hypotheek krijgt die past bij jouw situatie en wensen. Want in tegenstelling tot een geldverstrekker zijn wij niet gebonden aan een beperkt aanbod. Wij bieden je hypotheken aan van tientallen verschillende geldverstrekkers. 

We leggen je in een persoonlijke gesprek graag uit hoe je profiteert van onze onafhankelijke positie en onze jarenlange ervaring. 

Als coöperatie zijn we er voor onze leden 

Univé is een coöperatie, die er voor haar leden wil zijn op de voor hun belangrijke levensmomenten. Dat komt uitstekend van pas wanneer het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies. Onze gespecialiseerde adviseurs weten precies waar zij op moeten letten als het om jouw situatie gaat. Zoals het risico dat je in de toekomst zonder inkomen te zitten. Wat gebeurt er dan met je hypotheek? Daar denken we over mee. Weer een reden om bij Univé een hypotheek af te sluiten. 

We hoeven geen Univé-hypotheken te verkopen 

Univé verstrekt zelf geen hypotheken. Wij bieden alleen hypotheekadvies en verzorgen de bemiddeling met de diverse geldverstrekkers. Omdat we geen eigen hypotheken aanbieden, kunnen we écht kijken naar de beste hypotheek, passend bij jouw wensen. Het maakt ons niet uit van welke geldverstrekker, want we ontvangen geen vergoeding van de geldverstrekker voor de hypotheken die we afsluiten. Ons advies is écht, daar kun je op vertrouwen. 

We kijken naar jouw specifieke situatie 

Elke geldverstrekker heeft zijn voor- en nadelen. Het is compleet afhankelijk van jouw situatie welke het beste past. Want voor sommigen zijn de voordelen juist nadelen en andersom. Daarom is het zo fijn dat we bij Univé kijken naar jouw specifieke situatie. Dát is het uitgangspunt. We brengen je wensen in kaart en houden daarbij rekening met je huidige en toekomstige financiële situatie. Vervolgens zoeken we daar een hypotheek bij die past.  

Groot aanbod van geldverstrekkers 

Doordat we zakendoen met heel veel geldverstrekkers, komen we altijd uit bij de beste hypotheek in jouw geval. Een langdurige lening die niet alleen nu goed bij je past, maar ook in de toekomst. Wij vergelijken de rentepercentages en voorwaarden van diverse hypotheekaanbieders voor jou en bespreken deze met je, zodat jij de juiste keuzes kunt maken. 

Meer weten over je financiële mogelijkheden? 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur (en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen) denkt Univé graag met je mee. We kunnen je snel vertellen wat de mogelijkheden zijn als het gaat om het financieren van jouw woning. Maak een afspraak in een Univé-winkel bij jou in de buurt of een (beeld)belafspraak. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening.

Terug naar de Kennisbank