Ga naar inhoud

Volgende woning kopen

Ga je een nieuwe woning kopen, dan zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Op deze pagina geven wij je uitgebreide informatie over het kopen van je volgende woning. Is het verstandig om je huidige hypotheek mee te verhuizen? Kun je de hypotheek verhogen? En wat zijn de mogelijkheden van een overbruggingshypotheek?

Maak een afspraak

Of lees meer over hypotheekadvies

Belangrijk om te weten

Voor jouw situatie hebben we de belangrijkste onderwerpen en informatie op een rij gezet.

Voordelen van Nationale Hypotheek Garantie bij verhuizen

Bij het afsluiten van je hypotheek kan Nationale Hypotheek Garantie interessant zijn. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van je woning af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten wat lager dan bij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie. Ook als je verhuist is NHG mogelijk. Of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af. Nieuwsgierig geworden of je in aanmerking komt? Je Univé-adviseur vertelt je er graag meer over.

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé

Met een onafhankelijk hypotheekadvies van Univé weet je zeker dat je een hypotheek krijgt die naadloos aansluit bij jouw verbouwsituatie en -wensen. Hoe gaan we daarbij te werk?

Meer weten?

Plan een gratis oriëntatiegesprek in.

Maak een afspraak

Univé werkt nauw samen met Vereniging Eigen Huis. Hierdoor blijven onze hypotheekadviseurs up-to-date en ben je een jaar gratis lid van een vereniging die opkomt voor huiseigenaren.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Ontdek meer over hypotheken