Ga naar inhoud

Onafhankelijk hypotheekadvies: wat is dat precies?

Univé biedt u onafhankelijk hypotheekadvies. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat u altijd een hypotheek krijgt die past bij uw situatie en wensen. We leggen u graag uit wat de voordelen zijn van onze onafhankelijke positie en onze jarenlange ervaring.

We hoeven geen Univé-hypotheken te verkopen

Univé verstrekt zelf geen hypotheken. Wij bieden alleen hypotheekadvies. Omdat we geen eigen hypotheken aanbieden, kunnen we écht kijken naar de beste hypotheek, passend bij uw wensen. Het maakt ons niet uit van welke geldverstrekker, want we ontvangen geen vergoeding van de geldverstrekker voor de hypotheken die we afsluiten. Ons advies is écht, daar kunt u op vertrouwen.

We kijken naar uw specifieke situatie

Elke geldverstrekker heeft zijn voor- en nadelen. Het is compleet afhankelijk van uw situatie welke het beste past. Want voor sommigen zijn de voordelen juist nadelen en andersom. Daarom is het zo fijn dat we bij Univé kijken naar uw specifieke situatie. Dát is het uitgangspunt. We brengen uw wensen in kaart en houden daarbij rekening met uw huidige en toekomstige financiële situatie. Vervolgens zoeken we daar een hypotheek bij die past. Want een hypotheek oversluiten is iets heel anders dan een hypotheek voor uw eerste woning afsluiten.

Groot aanbod van geldverstrekkers

Doordat we zakendoen met heel veel geldverstrekkers, komen we altijd uit bij de beste hypotheek in uw geval. Een langdurige lening die niet alleen nu goed bij u past, maar ook in de toekomst. Wij vergelijken de rentepercentages en voorwaarden van diverse hypotheekaanbieders voor u en bespreken deze met u, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Onze gespecialiseerde adviseurs kijken verder

Univé is een coöperatie, die er voor haar leden wil zijn op de voor hun belangrijke levensmomenten. Dat komt uitstekend van pas wanneer het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies. Onze gespecialiseerde adviseurs weten precies waar zij op moeten letten als het om uw situatie gaat. Zoals het risico dat u in de toekomst zonder inkomen te zitten. Wat gebeurt er dan met uw hypotheek? Daar denken we over mee.

Meer weten? Maak een afspraak!

Univé heeft 100 winkels in heel Nederland waar u terecht kunt voor hypotheekadvies. Maak een afspraak met uw persoonlijke hypotheekadviseur en wij heten u graag van harte welkom.