Ga naar inhoud

Wat kost hypotheekadvies bij Univé?

Natuurlijk wil je graag vooraf weten welke kosten Univé rekent voor het geven van onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Wij vertellen je er graag meer over. 

Vaste tarieven voor het complete hypotheektraject 

De ene hypotheek is de andere niet. Toch begrijpen wij dat je benieuwd bent wat hypotheekadvies bij Univé kost. Om die reden hebben we vaste tarieven voor het complete hypotheektraject. Onder deze basiskosten vallen ons advies, de bemiddeling met de geldverstrekker, het beheer en de nazorg van je hypotheek. Dit zijn de kosten voor drie verschillende situaties: 

*In dit bedrag is rekening gehouden met € 185 korting. Je hebt recht op deze korting als je zelf de volledige digitale voorbereiding doet. De hypotheekadviseur zal de korting met je bespreken. Bekijk hier hoe het hypotheektraject van Univé in samenwerking met Vereniging Eigen Huis werkt:

Kosten voor aanvullende diensten 

Omdat het bij een hypotheek altijd gaat om maatwerk, kunnen er bepaalde werkzaamheden zijn die specifiek voor jouw situatie gelden. Voor deze specifieke situaties hebben wij aanvullende tarieven. Je kunt zo snel zien wat de kosten zijn als je iets nodig hebt uit deze lijst.

  • Echtscheiding                   € 425
  • Ondernemer                    € 325
  • Zelfbouw                           € 225
  • Explain/Beheer                € 225

Meer weten over de kosten van hypotheekadvies? 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur (en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen) denkt Univé graag met je mee. We kunnen je snel vertellen wat de kosten zijn als het gaat om het afsluiten van een hypotheek. Maak een afspraak in een Univé-winkel bij jou in de buurt of een (beeld)belafspraak. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening. 

Terug naar de Kennisbank