Hulp bij schade aan uw motor

Bij schade aan uw motor door bijvoorbeeld een aanrijding of diefstal is het belangrijk om te weten wat u moet doen. En hoe u die schade bijvoorbeeld online kunt melden. Op die manier kan Univé u optimaal hulp bieden.

Wat kunt u het beste doen bij schade

Dit kan Univé voor u doen

Schade kan altijd gebeuren. Met de Univé Alarmcentrale helpt Univé u graag weer op weg. U kunt dag en nacht een beroep op ons doen. En krijgt u pech onderweg en kunt u niet meer verder? Voor die gevallen kunt u Univé Pechhulp aanvullend meeverzekeren.

Bij pech onderweg is er de Univé Pechhulp

Met Univé Pechhulp bent u aanvullend verzekerd voor hulp bij motorpech in Nederland. Uw motor wordt gratis* ter plekke gerepareerd. Lukt dit niet, dan wordt uw motor binnen Nederland kosteloos vervoerd naar een door u opgegeven adres. Kunt u door schade of pech onderweg niet verder rijden? Bel dan de Univé Pechhulp via onze Alarmcentrale: +31 592 348 112. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

*Exclusief materiaalkosten

Schade melden - Mijn Univé

Rondom het melden van schade zijn er veel mogelijkheden met Mijn Univé. Het is de plek waar u al uw documentatie vindt van de lopende verzekeringen. Onderstaand vindt u de mogelijkheden van Mijn Univé als het gaat om schades.

  • Bekijken van uw bestaande schademeldingen
  • Bekijken van uw polisgegevens
  • Bekijken van al uw correspondentie 

Meld u direct aan voor Mijn Univé of log in

Meld uw schade online

Schade stappenplan

Er zijn veel verschillende situaties waarin u zich kan bevinden bij het hebben van schade. Voor uw gemak hebben we een stappenplan gemaakt met de verschillende scenario’s en soorten schade om u te adviseren wat u het beste kunt doen. U vindt hier het schade stappenplan.

Wat is verzekerd?