Ga naar inhoud

Bromfietsverzekering voor je Derbi

Ben jij in het bezit van een Derbi schakelbrommer? Sluit dan een bromfietsverzekering online af bij Univé. De verzekering voor je Derbi valt onder de bromfietsverzekering. Is jouw Derbi ouder dan 25 jaar en gebruik je hem voor je oldtimer hobby? Dan kun je ook kiezen voor onze oldtimerverzekering

Derbi verzekeren: wat vergoedt Univé?

Aanvullende dekkingen voor jouw Derbi

Wil je jouw Derbi verzekeren tegen schades die niet onder de gewone bromfietsverzekering vallen? Kies dan voor een aanvullende dekking, dit geeft je extra zekerheid. 

Klanten geven ons gemiddeld een 8,6

De voordelen van bromfietsverzekering voor jouw Derbi

Om de juiste bromfietsverzekering voor jouw Derbi te kiezen, heb je goede informatie nodig. Daarom geven we je graag uitleg over schadevrije jaren, eigen risico, het voorkomen van diefstal en het verzekeren van accessoires.   

Wanneer je kiest voor een WA+ of All Risk dekking, geldt er een standaard eigen risico van € 100,-. Dit houdt in dat je bij schade eerste € 100,- zelf moet betalen. In ruil voor korting kun je het eigen risico verhogen naar € 250,- of € 500,-. Er geldt geen eigen risico voor de WA-dekking, dit omdat je alleen verzekerd bent tegen schade die je toebrengt aan anderen.

Als je een verzekering voor je Derbi schakelbrommer afsluit, ontvang je direct 50% no-claimkorting, ook als je nog geen schadevrije jaren hebt. Voor ieder jaar dat je geen schade rijdt of hebt gereden, ontvang je een schadevrij jaar erbij. De no-claimkorting kan uiteindelijk oplopen tot 85%.  

Verzeker je jouw Derbi schakelbrommer met een WA+ of All Risk dekking? Dan heb ben je ook verzekerd tegen diefstal. Het is wel belangrijk dat je naast je standaard slot een ART-goedgekeurd veiligheidsslot hebt (minimaal categorie 3).  

Heb je een nieuwe Derbi schakelbrommer gekocht en verzeker je deze met een All Risk dekking? Kies dan voor 1 jaar aanschafwaardegarantie. Met deze regeling wordt bij total loss of diefstal in het eerste jaar de volledige aanschafwaarde uitgekeerd. We vragen je dan om de aankoopnota van je bromfiets.  

De kosten van jouw bromfietsverzekering zijn afhankelijk van welke dekking jij kiest. Ook heeft de hoogte van de premie te maken met factoren zoals je leeftijd, woonplaats en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Wist je dat als je meerdere schadeverzekeringen bij Univé afsluit je automatisch profiteert van pakketkorting? Deze korting kan oplopen tot 10%.   

Verzeker je Derbi schakelbrommer bij Univé

Je kunt je Derbi direct online verzekeren. Je hebt direct een voorlopige dekking. En uiteraard heb je 14 dagen bedenktijd om je bromfietsverzekering te stoppen, je kunt dus direct verzekerd op weg.  

Sluit nu af of bereken je premie

Dagelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen brommerverzekering

Documenten & voorwaarden

Service & contact