Ga naar inhoud

Zorgverzekering: kind meeverzekeren

Wilt u uw kind meeverzekeren op uw zorgverzekering? Bij Univé vindt u alle handige informatie. Kies de ideale zorgverzekering voor uw kind.

Gezinsuitbreiding? Verzeker uw kind mee op uw zorgverzekering

Gefeliciteerd met de nieuwste aanwinst binnen uw gezin! Wij verzekeren de kleine graag gratis mee op uw polis. Meld uw kind zo spoedig mogelijk na de geboorte ook bij Univé aan. Dat kan:

Uw kind moet uiterlijk 4 maanden na de geboorte zijn aangemeld bij uw zorgverzekeraar. Zo voorkomt u dat uw kind onverzekerd is en dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Bij het aanmelden heeft u het BSN-nummer van uw kind nodig. Uw zoon of dochter is voor de basisverzekering tot de 18e verjaardag gratis meeverzekerd op uw zorgverzekering.

Gezamenlijke zorgverzekering: de basis

Iedereen is anders en dat geldt ook voor de zorg die u wel of niet nodig heeft. Kies daarom bij ons uit verschillende basisverzekeringen met een bijbehorende polis. Elke polis heeft zijn eigen voorwaarden. 

De basisverzekeringen verschillen ook onderling van elkaar. Bijvoorbeeld in de vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners:

  • Univé Zorg Select polis - Een scherpe premie en 60% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners.
  • Univé Zorg Basis polis - Een goede premie en 70% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners.
  • Univé Zorg Geregeld polis – Een voordelige premie en 80% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners.
  • Univé Zorg Uitgebreid polis – Goed verzekerd met vrije zorgkeuze (met uitzondering van geestelijke gezondheidszorg en wijkverpleging).

Aanvullende zorgverzekering

Heeft uw kind zorg nodig die niet uit de basisverzekering wordt vergoed? Kies dan voor een aanvullende verzekering voor uzelf, waarop uw kind automatisch meeverzekerd wordt. U kunt kiezen voor onderstaande aanvullingen:

Zorgverzekering voor uw kind aanvragen

Regel eenvoudig uw zorgverzekering online via Mijn Univé Zorg of kom langs in één van onze winkels. U kunt ons ook bellen op 072 527 75 95.

Vraag zorgverzekering aan