Ga naar inhoud

Aanvullende verzekeringen bij Zorg Basis, Geregeld en Vrij

Meer zekerheid naast uw Univé Zorg Basis, Zorg Geregeld of Zorg Vrij polis? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen? Bekijk onze aanvullende zorgverzekeringen.

Aanvullende zorgverzekeringen van Univé

Kiest u voor zekerheid? Of verwacht u zorgkosten te moeten maken? Kies dan voor een aanvullende verzekering naast uw basisverzekering. Onze Aanvullend Goed, Beter en Best bieden vergoeding voor de zorg die u nodig heeft. Kinderen tot 18 jaar zijn hierin gratis meeverzekerd.

Zorg Pech pakket

Verwacht u geen zorg nodig te hebben en kiest u daarom niet voor een aanvullende zorgverzekering? Maar wilt u zich wel verzekeren voor onverwachte (zorg)kosten na een ongeval? Kies dan voor één of meerdere verzekeringen uit ons Zorg Pech pakket.  

Onze tandverzekeringen

Verwacht u en of uw kind(eren) tandartskosten te maken? Tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering, met uitzondering van een beugel. Wilt u een beugel voor uw kind of tandartskosten voor uzelf verzekeren? Bekijk dan onze Tand Goed, Beter en Best. Kinderen tot 18 jaar zijn hierin gratis meeverzekerd, ook voor Hulp na Tandongeval.

Hulp na Tandongeval

U kunt ook Hulp na Tandongeval als losse tandartsverzekering afsluiten. Bijvoorbeeld als u een goed gebit hebt en er behalve een periodieke controle nooit wat hoeft te gebeuren. U verzekert zich dan voor tandartskosten tot € 10.000 als uw gebit door een ongeluk beschadigd raakt. 

Kies Hulp na Tandongevallen

Meer over Hulp na Tandongeval

Collectief voordeel via een aangesloten thuiszorgorganisatie of vereniging

Bent u lid van een aangesloten thuiszorgorganisatie of vereniging? Dan kunt u gebruikmaken van de Collectief Aanvullend Goed, Beter en Best met extra vergoedingen voor fysiotherapie, preventie en mantelzorg en met 10% korting op de premie.  

Meer over Collectief Aanvullend Goed, Beter en Best