Ga naar inhoud

Persoonlijke Gezondheidscheck

Aan de slag gaan met uw gezondheid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Het begint met inzicht in uw gezondheid en leefstijl. 

Zo spoort u mogelijke problemen vroeg op of, liever nog, voorkomt u ze. Daarmee is de eerste stap gezet. Of u nu stress wilt verminderen, gezonder wilt eten of meer wilt bewegen. De Persoonlijke Gezondheidscheck helpt u daarbij.

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Deze check is ontwikkeld in samenwerking met huisartsen en gezondheidsfondsen, zoals de Hartstichting, Diabetes Fonds, Longfonds en Nierstichting. Meedoen is eenvoudig:

  • Maak een persoonlijk account aan in een beveiligde omgeving en u kunt direct starten met de online vragenlijst. Deze duurt ongeveer 35 minuten
  • Daarna ontvangt u de unieke checkbox op uw huisadres, met daarin materiaal voor een vingerprik (meting cholesterol- en bloedsuikerwaarden) en een buikomvanglint. Deze kunt u zelfstandig uitvoeren wanneer het u uitkomt.
  • Alle onderdelen afgerond? Dan ontvangt u uw persoonlijke gezondheidsrapport. U ziet in één keer waar u al goed bezig bent en waar verbetering mogelijk is.
  • Ga vervolgens aan de slag, zelfstandig of met behulp van een online leefstijlcoach.
  • Natuurlijk is uw privacy volledig gewaarborgd; het rapport is alleen door u in te zien.

Lees meer over de check

Kosten en vergoeding

Heeft u een Univé aanvullende zorgverzekering?

Heeft u een Univé zorgverzekering met (Collectief) Aanvullend Goed, Aanvullend Beter of Aanvullend Best? Dan krijgt u vanuit het preventiebudget een vergoeding voor de Persoonlijke Gezondheidscheck. In de meeste gevallen kunt u deze dan gratis volgen.

Naar de check

Heeft u een Univé (zorg)verzekering?

Heeft u een Univé (zorg)verzekering? Ook dan kunt u de check doen. U krijgt € 40 korting en betaalt daardoor maar € 39 i.pv. €79 voor de check.

Naar de check