Ga naar inhoud

Duurzame Zekerheid

Wij helpen 'onze' boeren met het asbestvrij maken van de daken op hun stallen. Op die daken leggen we zonnepanelen. En de stroom die onze boeren hiermee opwekken, gaat naar Univé-klanten in de buurt. Help jij ons mee Nederland te verduurzamen?

Belafspraak maken

Waarom Duurzame Zekerheid van Univé?

Samen risico’s delen en elkaar helpen. Dat is waar Univé als coöperatie voor staat. Maar wat als we meer kunnen doen? Als we klanten op een unieke manier met elkaar verbinden en tegelijkertijd samenwerken aan de oplossing van een maatschappelijk probleem? Duurzame zekerheid laat zien dat het kan: gebouwen verduurzamen.

We helpen onze zakelijke klanten, zoals agrariërs, hun loodsen en stallen te verduurzamen, door zonnepanelen op hun daken te plaatsen. Speciaal voor klanten met asbest in het dak, een probleem dat we graag willen oplossen. Univé vervangt deze daken en legt er zonnepanelen voor terug.

Lees ons verhaal

Samen naar een asbestvrij Nederland

Samen met onze boeren maken we Nederland steeds een stukje duurzamer. We verwijderen asbest van daken en leggen er zonnepanelen voor in de plaats. De stroom die onze boeren hiermee opwekken, gaat naar huishoudens in de buurt. Check onze kaart om te zien wat we al gedaan hebben.

Deze boeren gingen je al voor

Onze partners

Duurzame Zekerheid is een unieke samenwerking van Univé en partners Greenchoice, Rabobank en Middendorp Montage.

Ons verhaal in 1 minuut

Ben jij consument en wil jij onze zonnestroom afnemen?

Wil jij ook zonnestroom tegen een scherp tarief? Meld je dan aan voor Energie van de boer.

Meer over Energie van de boer

Veelgestelde vragen over Duurzame Zekerheid