Ga naar inhoud

Partners van Duurzame Zekerheid

Voor Duurzame Zekerheid werken wij met verschillende partners. Zo maken we het samen mogelijk om asbest te verwijderen en zonnestroom te produceren. Maak kennis met onze partners.

Greenchoice

Greenchoice is niet zomaar een energiebedrijf, maar een groene beweging waar iedereen zich bij kan aansluiten. Greenchoice brengt al 20 jaar groene energie dichtbij. Daarom bieden wij samen met Greenchoice zonnestroom aan die door agrarische Univé-klanten wordt geproduceerd voor een scherpe prijs. 

Met een deel van deze prijs worden de zonnepanelen betaald. Zo draag je samen met Univé en Greenchoice bij aan de verduurzaming van jouw regio. Op weg naar een toekomstbestendige maatschappij. Helemaal in de filosofie van Univé: er zijn voor elkaar en elkaar helpen.

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zet de bank zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Vanwege haar roots voelt de Rabobank zich van oudsher al betrokken bij de agrarische sector. Met name in deze sector zijn nog veel bedrijfspanden met asbesthoudende daken. Die worden steeds lastiger te verzekeren, wat voortgang van een bedrijf vroeg of laat kan bedreigen als de ondernemer zijn asbestdak niet vervangt. Saneren is voor veel ondernemers echter een (te) kostbare aangelegenheid, waardoor actie ondernemen ook een uitdaging kan zijn. Om deze groep klanten te helpen vonden Univé en Rabobank elkaar als duurzame partners. Samen willen beide coöperaties hun leden ontzorgen bij een probleem dat cruciaal is voor hun bedrijfsvoortzetting in de toekomst.

Rabobank is ingestapt als financier en partner om de uitvoering op landelijke schaal mogelijk te maken en te versnellen. De samenwerking betekent dat ook zakelijke en particuliere leden van de Rabobank van deze verduurzamingsondersteuning en  energielevering gebruik kunnen maken.

Middendorp Montage

Met meer dan vijftien jaar ervaring is Middendorp Montage gespecialiseerd op het gebied van dak- en gevelsystemen. Door heel Nederland realiseren zij grote en kleine dakrenovaties en nieuwbouwprojecten in zowel de agrarische als utiliteitsector. Als totaalleverancier op het gebied van isolatie, dak- en wandbeplating, sandwichpanelen en geïsoleerde daken verrichten ze alle werkzaamheden in eigen beheer. Daarmee verzekeren ze korte lijnen en een vlotte afhandeling. 

Middendorp Montage is partner van Duurzame Zekerheid en zal de asbestdaken van de agrarische bedrijven gaan vervangen. Nadat het nieuwe dak is gemonteerd, worden er zonnepanelen op gelegd. Met deze totaaloplossing zullen wij het aantal asbestdaken in Nederland omlaag brengen en daarnaast bijdragen aan het opwekken van duurzame stroom.