Ga naar inhoud

Het doel van Energie van de boer:

Groene stroom opgewekt bij de boer. Voor een scherpe prijs bij jou in huis. Bovendien draag je direct bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.

Bekijk nu je voordeel

Of sluit nu af bij Greenchoice

Het doel van Energie van de boer:

Groene stroom opgewekt bij de boer. Voor een scherpe prijs bij jou in huis. Bovendien draag je direct bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.

Bekijk nu je voordeel

Of sluit nu af bij Greenchoice

Kies het energiecontract dat het beste bij je past

Energie van de boer biedt jou duurzame stroom, opgewekt bij agrarische Univé-klanten. Je kunt kiezen uit diverse contracten die je afsluit bij energieleverancier Greenchoice:

Waarom Energie van de boer?

Energie van de boer is écht energie van de boer. Hoe dit werkt? Wij vervangen asbestdaken van onze agrarische klanten door nieuwe daken met zonnepanelen. Hiermee wekken we bij ‘onze’ boeren zonnestroom op. En die groene stroom kun jij afnemen.

Overstappen naar Energie van de boer gaat heel eenvoudig. Je sluit je contract af bij energieleverancier Greenchoice en zij regelen verder alles. Dus wil jij groene stroom uit de regio en een bijdrage leveren aan het verder verduurzamen van de leefomgeving? Stap dan over op Energie van de boer.

Ga voor groene stroom van de boer

Energie van de boer in 30 seconden

Heb je vragen?

Neem contact op met een energieadviseur van Univé.

Daarom gebruiken al 950 huishoudens Energie van de boer

Waar leveren onze boeren al duurzame stroom?

Onze boeren maken Nederland samen met jou steeds een stukje duurzamer. Op het kaartje zie je of Energie van de boer al bij jou in de buurt zit en waar binnenkort nog meer Univé-agrariërs zonnestroom opwekken.

Ontdek de voordelen van Energie van de boer

Of je nou klant bent bij Univé of (nog) niet, je krijgt extra voordeel als je een energiecontract afsluit bij onze partner Greenchoice. Ook als je een combinatie wilt van groene stroom en aardgas met Natuur voor Morgen.

En de kans bestaat zelfs dat die stroom is opgewekt bij een boer uit jouw regio. Is de energievraag groter? Dan vult Greenchoice deze op met andere groene stroom uit Nederland.

Met een deel van de energieprijs verwijderen wij asbestdaken bij agrariërs en leggen er daken met zonnepanelen voor in de plaats. Zo wordt de regio steeds duurzamer en leefbaarder.

Hoe meer huishoudens en boeren van Univé meedoen met Energie van de boer, hoe gezonder en duurzamer we samen de leefomgeving kunnen maken. 

Veelgestelde vragen

Overstappen? Zo geregeld!

Je kan snel en gemakkelijk overstappen op Energie van de boer. Het enige wat je hoeft te doen is het contract te kiezen dat het beste bij je past en Greenchoice zorgt voor de rest.

Maak kennis met onze boeren

Wil jij als zakelijke klant ook meedoen?

Wil jij ook zonnestroom opwekken voor Energie van de boer en van je asbestdak af? Meld je dan aan voor Duurzame Zekerheid; het project waarmee we werken aan een asbestvrij Nederland. 

Meer over Duurzame Zekerheid

Onze partner: Greenchoice

Voor Energie van de boer krijg je een energiecontract bij Greenchoice, een zeer klantvriendelijke energieleverancier uit Nederland waar wij mee samenwerken.

Greenchoice levert zonnestroom van agrarische Univé-klanten, aangevuld met andere Nederlandse zonnestroom. Bovendien kun je ook aardgas met natuur voor morgen afnemen bij Greenchoice. Zo weet je zeker dat je het hele jaar door beschikt over groene stroom en gas.

Een deel van de energieprijs die je betaalt investeren we in het verwijderen van asbestdaken en het aanleggen van nieuwe zonnedaken bij agrariërs in de regio. Zo draag je samen met Univé en Greenchoice bij aan de verduurzaming van de leefomgeving.

greenchoice logo

Wil jij ook bijdragen aan een duurzamer Nederland?

Doe dan mee met Energie van de boer en ontvang zonnestroom van de boer uit de regio.

Sluit je energiecontract nu af

Of bekijk je voordeel