Ga naar inhoud

Een goed advies over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Een goed advies over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

​Wilt u zich verzekeren voor de gevolgen van arbeidsongeschiktheid? Uw Univé adviseur helpt u hierbij. Hij kan al uw vragen beantwoorden en een advies geven dat bij u past.

Een gratis introductiegesprek ter informatie

Tijdens een gratis introductiegesprek informeert uw Univé-adviseur over:

En dan een verzekeringsadvies

In het adviestraject beantwoordt u vragen over uw financiële, zakelijke en privésituatie en geeft u de adviseur inzage in uw financiële gegevens. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. De adviseur adviseert u over de oplossingen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.

Besluit u een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten? Dan verzorgt de adviseur uw aanvraag. U vult daarvoor een aanvraagformulier in en geeft daarop informatie over uw inkomen. U verstrekt ook informatie over uw gezondheid. Dit kan door het invullen van een elektronische gezondheidsverklaring of telefonisch. In het laatste geval nemen wij telefonisch contact op met u. Natuurlijk op een moment dat het u uitkomt. Lees meer over de gezondheidsverklaring.

Meer weten?

Maak voor persoonlijk advies direct een afspraak met uw adviseur of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt.

Maak nu een afspraak