Ga naar inhoud

Hulp bij schade aan je fiets

Bij schade aan je fiets door diefstal, beschadiging of een aanrijding is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. Bijvoorbeeld hoe je de schade online kunt melden.

Wat kun je het beste doen bij schade?

Pechhulp Fiets: de breng- en haalservice van Univé

Pechhulp Fiets is de haal- en brengservice van Univé die je aanvullend kunt meeverzekeren. Bij een elektrische fiets is pechhulp standaard meeverzekerd. Hiermee ben je met je fiets verzekerd van hulp als je onderweg in Nederland niet verder kunt*. Bijvoorbeeld als je fiets is gestolen of na een ongeluk of pech. Wij repareren de fiets niet (behalve bij een lekke band), maar vervoeren jou en je fiets bijvoorbeeld naar het startpunt van je fietstocht, je huis of een fietsenmaker. Kun je niet verder? Bel dan de Univé Alarmcentrale: +31 592 348 112. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

* Wij helpen je ook als je met je fiets maximaal 25 kilometer over de grens in België en Duitsland niet verder kunt. Deze dekking geldt niet binnen 2 kilometer van je woon- of overnachtingsadres.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u nog vragen, of hulp nodig? Kijk dan op onze pagina Fietsverzekering klantenservice. Daarop vindt u wat u zelf kunt regelen, maar ook de antwoorden op de meestgestelde vragen en contactgegevens.