fietsverzekering

Fietsverzekering

Wilt u lekker een dagje eropuit met uw elektrische fiets? Profiteer dan van onze gratis pechhulp. U heeft al een fietsverzekering vanaf € 2,40 per maand. Onze e-bikeverzekering is door de Consumentenbond beoordeeld als ‘Beste Koop’!

Onze fietsverzekeringen vergelijken

Wilt u een fietsverzekering afsluiten? Kies dan een verzekering die past bij uw fiets. Zo heeft Univé een goedkope fietsverzekering voor de stadfiets, elektrische fiets, racefiets en MTB. Ook tweedehands fietsen kunt u bij ons verzekeren. Hieronder vindt u al onze fietsverzekeringen.

elektrische fietsverzekering

Elektrische fietsverzekering

Beoordeeld met een 7,9
Vanaf € 4,54 per maand
Elektrische fiets verzekeren? Met de fietsverzekering van Univé kunt u zorgeloos de weg op. Pechhulp is namelijk altijd gratis meeverzekerd. Wij halen u op en brengen u weer thuis als u gestrand bent met uw fiets. Verder zijn diefstal en beschadiging compleet verzekerd en krijgt u 3 jaar lang de aankoopprijs terug, als uw fiets niet meer te repareren is. Niet voor niets is de verzekering door de Consumentenbond beoordeeld als ‘Beste Koop’.
  • Pechhulp gratis meeverzekerd
  • 3 jaar lang de aankoopprijs terug
stadsfiets

Stadsfietsverzekering

Beoordeeld met een 7,8
Vanaf € 2,40 per maand
Op zoek naar een goedkope fietsverzekering voor uw stadsfiets? Bij Univé is uw fiets al vanaf € 2,40 per maand wereldwijd verzekerd voor beschadiging en diefstal. Dit geldt ook voor de onderdelen. En wordt uw fiets gestolen? Dan krijgt u de eerste drie jaar de aankoopwaarde van uw fiets terug.
  • Pechhulp meeverzekerd voor slechts € 0,71 per maand
  • 3 jaar lang de aankoopprijs terug
fietsverzekering voor racefiets en MTB

Racefiets en MTB

Beoordeeld met een 9,1
Vanaf € 2,40 per maand
Uw racefiets of MTB is vaak een kostbaar bezit. Met onze fietsverzekering kunt u zorgeloos op pad voor een toertocht of deelname aan een evenement. Uw fiets is compleet verzekerd tegen diefstal en beschadiging, ook wanneer er bijvoorbeeld één onderdeel vervangen moet worden of beschadigd is.
  • Pechhulp meeverzekerd voor slechts € 0,71
  • 3 jaar lang de aankoopprijs terug

Verzekeringskaart Univé Fietsverzekering

Wat is wel en niet gedekt door de Univé Fietsverzekering? Bekijk de Verzekeringskaart Univé Fietsverzekering.
 

Bekijk de Verzekeringskaart

Verzekeringskaart Univé Pechhulp

Wat is wel en niet gedekt door de Univé Pechhulp? Bekijk de Verzekeringskaart Univé Pechhulp.
 

Bekijk de Verzekeringskaart

Standaard Univé Cyberhulp bij uw Fietsverzekering

Als coöperatie vinden we het belangrijk dat u met een veilig en zeker gevoel online bent. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen standaard uitgebreid met Univé Cyberhulp. Zo kunt u gratis aanspraak doen op onze cyberhelpdesk en voorzien we u van tips om cybercrime te voorkomen. Heeft u een Univé inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijgt u in sommige gevallen ook een financiële vergoeding bij cyberschade.
  • Gratis advies van onze helpdesk
  • Duidelijke acties om uw cyberrisico te beperken
  • Ondersteuning op afstand door experts

Meer dan een fietsverzekering

Bij Univé vinden we het belangrijk dat je je zeker voelt, daarom doen we meer dan verzekeren. We vertellen je er meer over in onze nieuwe tv-commercial

 

Veelgestelde vragen over de fietsverzekering

Wij helpen u graag verder met relevante informatie voor uw situatie. Hieronder vindt u de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen over de fietsverzekering.

Alle veelgestelde vragen

Univé-fietsverzekering

Door onze klanten beoordeeld met
8,4
1751 reviews
Meer over de klanttevredenheid

Klantenservice

0592 349340

ma-vr: 08.30 - 21.00
za: 08:30 - 17:00

WhatsApp

+316 12778504

ma-vr: 08.30 - 21.00
za: 08:30 - 17:00

Meer lezen over de fietsverzekering

Blog Onderweg
Ongelukken voorkomen met 5 simpele verkeerstips

Nu de zomervakanties erop zitten, wordt het weer drukker op de weg: we gaan weer naar het werk of de sportclub en kinderen gaan weer naar school. Dat iedereen weer even moet wennen aan die drukte, blijkt uit de cijfers over verkeersongelukken. Daarvan gebeuren er vlak na de zomer namelijk een stuk meer dan in andere periodes.

fietsen
Blog Onderweg
Met een goed (verzekerd) gevoel op de fiets

Nederland is een fietsland. Gemiddeld fietst een inwoner ongeveer vier kilometer per dag. Het vaakst gebruiken we de fiets om boodschappen te doen, te winkelen, voor uitgaan, sport en hobby.

fiets slim stallen
Blog Wonen
Slim je fiets stallen in de schuur, aan de muur of in de lucht

Je fiets wil je graag goed en veilig stallen. Maar fietsen nemen best wat ruimte in in de schuur, terwijl je daar misschien ook nog je tuinmeubels of een werkbank neer wilt zetten.

Bereken uw premie