Ga naar inhoud

Dokter bij de Hand voor gezondheidsvragen

Gezondheid is erg belangrijk, maar zeker niet altijd even vanzelfsprekend. Wanneer u ergens last van heeft of geconfronteerd wordt met een ziekte, kan het praten met deskundigen soms een hele geruststelling zijn. Dit doet u in eerste instantie uiteraard met uw eigen huisarts of specialist. Zij zijn degene die u helpen met informatie en een passende behandeling.

Maar misschien heeft u na uw gesprek met de huisarts of specialist nog vragen over uw ziekte, of wat u precies te wachten staat tijdens de behandeling. Dan kunt u dit altijd bespreken met Dokter bij de Hand. Via Dokter bij de Hand neemt u eenvoudig en anoniem contact op met een zorgprofessional. 

Met de Dokter bij de Hand kunt u uw situatie bespreken of bijvoorbeeld het gesprek met uw zorgverlener doornemen. Soms is niet alles even duidelijk of bent u vergeten bepaalde zaken te vragen. De zorgprofessional helpt u om de juiste keuzes te maken en om de juiste vragen te stellen voor uw behandeling. Fijn om te weten dat er altijd iemand is, waarmee u even kunt spreken.

U kunt de Dokter bij de Hand bereiken via 072 527 7252