Ga naar inhoud

Verzekeringen voor zzp'ers in de zorg en opvang

Precies verzekerd zoals jij dat wilt met het Ondernemerspakket.

Bereken je premie

Of sluit direct af

Al jouw verzekeringen in één pakket

Als zzp'er in de zorg of de opvang loop je risico's. Welke risico's je wil verzekeren en welke niet, bepaal je zelf. Daarom is er het Ondernemerspakket van Univé. Daarmee ben je precies verzekerd zoals jij dat wilt. Stel het pakket samen en sluit het direct online af. 

Voorbeeld: bij drie verzekeringen krijg je 3% pakketkorting. Sluit je ze alle zes af? Dan krijg je 6% pakketkorting.

Risico's als je werkt in de zorg of opvang

Als zzp'er in de zorg en opvang, loop je risico's. Bij Univé kun je deze verzekeren met het Ondernemerspakket. Dit pakket is afgestemd op de risico's die voor jou relevant zijn. Zo verzeker je bijvoorbeeld:

Als zzp'er in de zorg of opvang kom je vaak bij mensen thuis. Wanneer je per ongeluk iets van een klant kapot maakt, kun jij aansprakelijk gesteld worden. Sluit daarom een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af. Daarmee ben je verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000.

Meer informatie

Heb je een bedrijfsauto? Dan is het belangrijk dat je goed verzekerd bent tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen, andermans spullen óf je eigen auto. Bij Univé kun je kiezen uit de dekkingen WA, WA+ of All Risk en ben je verzekerd van een scherpe premie.

Meer informatie

Als ondernemer kom je soms in een juridisch conflict terecht. Gelukkig sta je er dan als zzp'er niet alleen voor. Met een rechtsbijstandverzekering kun je rekenen op professionele hulp van onze juristen. Bovendien kun je gebruik maken van onze incassoservice en diverse juridische preventiediensten.

Meer informatie

Meer informatie over de verzekeringen in het pakket

Alle verzekeringen voor jou als zzp'er in de zorg

In het Ondernemerspakket vind je de vijf meest relevante verzekeringen voor jou als zzp'er in de zorg en opvang. Als je wilt, kun je jezelf nog completer verzekeren met de andere zakelijke verzekeringen van Univé:

Tot 10% pakketkorting op je zakelijke verzekeringen

Als je de verzekeringen in het Ondernemerspakket afsluit, profiteer je van 5% pakketkorting. Heb je nog andere zakelijke verzekeringen of sluit je er nog meer af? Dan kan je totale voordeel oplopen tot wel 10%. Bekijk hoe het werkt en welke verzekeringen in aanmerking komen voor pakketkorting:

Meer over de pakketkorting

Cybercrime is het grootste bedrijfsrisico

40% van de bedrijven krijgt te maken met cybercriminaliteit. Daarom bieden wij 24/7 hulp als je slachtoffer wordt van cybercrime én helpen we je om het cyberrisico te verkleinen.

Als klant krijg je standaard Univé Cyberhulp, ongeacht welke verzekering je hebt afgesloten. Dit betekent dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze Cyberhelpdesk. Zij helpen je bijvoorbeeld als je gehackt bent. Of je wil advies over een verdachte e-mail. Je hoeft hiervoor niet een speciale cyberverzekering af te sluiten; al onze klanten mogen hier gebruik van maken. Hiermee zijn we uniek in verzekeringsland.

Een speciale cyberdekking zit standaard in de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de uitgebreide dekking van de Roerende zakenverzekering. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade (tot € 10.000 per jaar) die jij anderen toebrengt als gevolg van cybercrime. Bijvoorbeeld als klantgegevens uitlekken door een hack.

Door bewustwording te vergroten, verklein je de kans om slachtoffer te worden van cybercrime. Daarom bieden we al onze zakelijke klanten een jaar lang gratis Cyber Fit Service aan.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Vermoed je dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact opneemt met de cyberhelpdesk, om eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht gratis bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding

Voorwaarden Ondernemerspakket Zorg & Opvang

Download de voorwaarden. Heb je al een zakelijke verzekering bij Univé? De voor jou geldende voorwaarden vind je in Mijn Univé Zakelijk op het tabblad ‘Verzekeringen’.

Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen van zzp'ers in de zorg en de opvang.

Verandert je situatie?

Je loopt als zzp'er in de zorg andere risico's dan wanneer je in de zakelijke dienstverlening werkt. Het is daarom belangrijk om jouw specifieke bedrijfsrisico's in kaart te brengen. Bepaal welke risico's je wil verzekeren en welke schades je eventueel zelf op kan vangen. En bedenk ook welke risico's er gaan spelen als je bedrijf verandert.

Bekijk je situatie regelmatig en pas hier je verzekeringen op aan. Wil je hier hulp bij? Een Univé-adviseur helpt je graag.

Meer lezen over ondernemen en verzekeren