Ga naar inhoud

Verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening

Verzeker je onderneming precies zoals jij dat wilt.

Bereken je premie

Of sluit direct af

Jouw verzekeringen in één handig pakket

Als zzp'er in de zakelijke dienstverlening loop je risico's. Je verzekert deze eenvoudig met het Ondernemerspakket. Deze is afgestemd op jouw branche. Je bepaalt zelf welke verzekeringen je afsluit. Bereken je premie en sluit het pakket online af. 

Sluit je drie verzekeringen af binnen het Ondernemerspakket? Dan krijg je 3% pakketkorting. Sluit je ze alle vijf af? Dan krijg je zelfs 5% korting.

Risico's als je werkt in de zakelijke dienstverlening

Als je in de zakelijke dienstverlening werkt, loop je bepaalde risico's. De verzekeringen in het Ondernemerspakket zijn afgestemd op deze risico's. Zo verzeker je bijvoorbeeld:

Als je een klant adviseert en hij lijdt daardoor financiële schade, dan kun je daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Dit risico kun je verzekeren met een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de aanvullende dekking Beroepsaansprakelijkheid. Je bent dan verzekerd voor een bedrag tot € 2.500.000.

Meer informatie

Met de Inventarisverzekering kun je zorgeloos ondernemen. Je inventaris is daarmee namelijk goed verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal en vandalisme.

Meer informatie

Als ondernemer kun je in verschillende juridische conflicten terecht komen. Bijvoorbeeld wanneer een klant je factuur niet betaalt. Met een Rechtsbijstandverzekering sta je er dan als zzp'er niet alleen voor. Je krijgt snelle, professionele hulp van onze juristen en kunt bovendien gebruik maken van onze incassoservice en juridische preventiediensten.

Meer informatie

Meer informatie over de verzekeringen in het pakket

Alle verzekeringen voor jou als ondernemer

In het Ondernemerspakket voor de zakelijke dienstverlening vind je de vijf meest relevante verzekeringen voor jouw onderneming. Wil je meer risico's verzekeren? Dat kan. Univé heeft nog vele andere verzekeringen voor zzp'ers.

Tot 10% pakketkorting op je bedrijfsverzekeringen

Sluit je - naast de verzekeringen in het Ondernemerspakket - meerdere verzekeringen af voor je bedrijf? Dan verrekenen wij automatisch je pakketkorting. Je totale voordeel kan oplopen tot wel 10%. Bekijk hoe het werkt en welke verzekeringen in aanmerking komen voor pakketkorting:

Meer over de pakketkorting

Cybercrime is het grootste bedrijfsrisico

40% van de bedrijven krijgt te maken met cybercriminaliteit. Daarom bieden wij 24/7 hulp als je slachtoffer wordt van cybercrime én helpen we je om het cyberrisico te verkleinen.

Als klant krijg je standaard Univé Cyberhulp, ongeacht welke verzekering je hebt afgesloten. Dit betekent dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze Cyberhelpdesk. Zij helpen je bijvoorbeeld als je gehackt bent. Of je wil advies over een verdachte e-mail. Je hoeft hiervoor niet een speciale cyberverzekering af te sluiten; al onze klanten mogen hier gebruik van maken. Hiermee zijn we uniek in verzekeringsland.

Een speciale cyberdekking zit standaard in de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de uitgebreide dekking van de Roerende zakenverzekering. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade (tot € 10.000 per jaar) die jij anderen toebrengt als gevolg van cybercrime. Bijvoorbeeld als klantgegevens uitlekken door een hack.

Door bewustwording te vergroten, verklein je de kans om slachtoffer te worden van cybercrime. Daarom bieden we al onze zakelijke klanten een jaar lang gratis Cyber Fit Service aan.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2024.

Doe ook mee

Vermoed je dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact opneemt met de cyberhelpdesk, om eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht gratis bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding

Voorwaarden Ondernemerspakket Detailhandel

Download de voorwaarden. Heb je al een zakelijke verzekering bij Univé? De voor jou geldende voorwaarden vind je in Mijn Univé Zakelijk op het tabblad ‘Verzekeringen’.

Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen van ondernemers in de zakelijke dienstverlening.

Verandert je situatie?

Als zzp'er in de zakelijke dienstverlening loop je andere risico's dan wanneer je hovenier bent. Daarom is het belangrijk om jouw risico's goed in kaart te brengen. Verzeker je ze of kun je eventuele schade zelf opvangen? En welke risico's gaan er spelen als je bedrijf verandert?

Bekijk je situatie regelmatig en pas je verzekeringen hierop aan. Een Univé-adviseur kan je hierbij helpen.

Meer lezen over ondernemen en verzekeren