Ga naar inhoud

Isoleren

Wanneer je de verwarming aanzet, wil je dat de warmte die je in je huis brengt ook echt ín je huis blijft. Dan zit er maar één ding op: isoleren! Een matig geïsoleerd huis is als stoken met de ramen open. Leuk voor de buurt, maar minder voor jouw portemonnee.

Doe de gratis scan

Eerst de kosten, dan de baten

Natuurlijk is je huis isoleren niet direct positief voor je financiële situatie (dag spaargeld!), maar daar heb je op den duur wel flink profijt van. Wist je dat je door het plaatsen van isolatieglas al snel twee tientjes per maand kan besparen? En dat dit bij goede dakisolatie op kan lopen tot ruim €2.000,- per jaar?  

Vanaf €500,- subsidie

Investeren in goede isolatie hoef je overigens niet helemaal op eigen kracht te doen. Wanneer je een beetje moeite doet, is er financiële steun in verschillende vormen. Natuurlijk kun je eigen spaargeld gebruiken of een lening aanvragen, maar er zijn ook subsidies voor. Deze zijn er al vanaf €500,- en kunnen flink oplopen. Kijk, dat voelt toch als een warme deken? 

Ik ben benieuwd naar de subsidies. 

Tips en Inspiratie

Benieuwd of jouw woning nog duurzamer kan?

Duurzaamheid en besparing kan al gepaard gaan met kleine wijzigingen. Minder lang douchen, alleen volle wasmachines draaien en niet het hele huis verwarmen. Wil jij graag weten hoe duurzaam jouw woning op dit moment is en waar je op kunt besparen? 

Doe de bespaarscan!