Ga naar inhoud

  Reisverzekering

   Zorgeloos naar Italië met een reisverzekering

   Genieten van de lekkerste pasta en pizza's, shoppen in modestad Milaan en sightseeing doen in historische steden als Rome en Pisa: in Italië kan het allemaal. Om optimaal plezier te hebben van uw vakantie, is het natuurlijk wel zo prettig dat u zorgeloos op reis kunt. Sluit daarom een reisverzekering voor uw vakantie naar Italië af bij Univé. Daarmee bent u verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens uw vakantie, als u bijvoorbeeld ziek wordt op reis of een ongeval krijgt.

   Gaat u naar Italië? Bij Univé sluit u gemakkelijk een kortlopende of doorlopende reisverzekering af. U kunt desgewenst ook kiezen om hierbij aanvullende dekkingen af te sluiten, zoals pechhulp of een ongevallenverzekering.  

   Reisverzekering Italië

   Voor uw vakantie naar Italië is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Welke reisverzekering het beste bij u past, hangt ervan af hoe vaak u naar Italië reist. Gaat u binnenkort een keer naar Italië? Sluit dan een Univé Kortlopende reisverzekering af. Daarmee bent u goed verzekerd tegen schade tijdens uw aankomende reis. 

   Reist u vaker naar Italië of andere landen binnen Europa? In dat geval past een Univé Doorlopende reisverzekering het beste bij u. Zo hoeft u niet voor elke reis apart een nieuwe reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering bent u altijd verzekerd, en dat terwijl u deze maar één keer hoeft af te sluiten. 

   Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

   Wilt u extra zeker zijn dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan bij een vervelend voorval of schade tijdens uw reis in Italië? Kies dan voor onze aanvullende dekkingen voor uw reisverzekering. Wij bieden verschillende aanvullende dekkingen aan, waarmee u uw reisverzekering kunt aanpassen naar uw wensen. 

   Bijvoorbeeld de aanvulling Pechhulp Motorrijtuigen. Gaat u met uw eigen auto, motor, camper of caravan naar Italië? Dan bent u met deze aanvullende dekking goed verzekerd tegen pech onderweg. Dat scheelt u extra zorgen over kosten, mocht u onverhoopt met pech langs de weg komen te staan. 

   Ook kunt u kiezen voor onze Ongevallendekking. Hierbij krijgt u een bedrag uitgekeerd in het geval u door een ongeval op reis blijvend invalide raakt of overlijdt.  

   Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

   Moet u uw reis naar Italië door onvoorziene omstandigheden zoals ziekte annuleren? Dat is natuurlijk erg vervelend. Mocht uw reis niet doorgaan, dan is het in ieder geval fijn als u uw geld niet kwijt bent. Daarom is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Doe dit binnen 7 dagen van het boeken van uw reis. 

   Bij Univé kunt u zowel een kortlopende als doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Als u binnenkort op vakantie gaat naar Italië, past een kortlopende annuleringsverzekering het beste bij u. 

   Reist u vaker naar Italië of andere landen binnen Europa? Kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. Deze hoeft u slechts eenmalig af te sluiten, en vervolgens bent u verzekerd bij het annuleren van uw reis. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

   Bekijk onze reisverzekeringen

   Een reisverzekering voor meer dan één land

   De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

   Een volledige lijst vindt u hier.

   Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.