Ga naar inhoud

Reisverzekering afsluiten voor vakantie naar Frankrijk

Eindeloos wandelen tussen de uitgestrekte lavendelvelden, genieten van de lekkerste Franse kazen en wijn, je ogen uitkijken in het romantische Parijs: een reis naar Frankrijk is een traktatie voor elke cultuur- en natuurliefhebber. Als u een reisverzekering afsluit voor uw vakantie naar Frankrijk, gaat u onbezorgd op avontuur naar één van Nederlands favoriete vakantiebestemmingen.

Wilt u reizen naar in Frankrijk? Bij Univé sluit u snel en gemakkelijk een kortlopende of doorlopende reisverzekering af. Hierbij kunt u ook aanvullende dekkingen afsluiten. Zo sluit uw reisverzekering voor Frankrijk perfect aan op uw wensen en behoeften. 

Reisverzekering Frankrijk

Als u binnenkort naar Frankrijk gaat voor een ontspannende vakantie, is het verstandig om een Univé Kortlopende reisverzekering af te sluiten. Zo is eventuele schade tijdens uw aankomende reis verzekerd.  

Reist u regelmatig naar Frankrijk of andere landen binnen Europa? Sluit dan de Univé Doorlopende reisverzekering af. Deze verzekering hoeft u slechts eenmalig af te sluiten, en schade tijdens uw reizen is altijd verzekerd. 

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Frankrijk is niet ver van Nederland. Het is dus goed mogelijk en erg leuk om hier met uw eigen auto, caravan, camper of motor heen te reizen. Daarbij is het wel verstandig om uw voertuig mee te verzekeren voor pech onderweg. Midden in Frankrijk stilstaan met een lekke band is al vervelend genoeg. Als u hierbij ook nog moet betalen voor het slepen van uw auto, is dit een flinke domper op uw reis. Kies daarom voor onze aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen: zo bent u verzekerd tegen pech onderweg. Onze aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen geldt in Nederland als u op weg bent naar of terugkomt uit Frankrijk. Hulp nodig in Frankrijk zelf? Bekijk dan onze pagina Ik heb pech langs de snelweg in Frankrijk. Hoe roep ik hulp in?

Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

Moet u uw reis naar Frankrijk onverhoopt annuleren, bijvoorbeeld omdat u ernstig ziek bent geworden voor vertrek? Met onze annuleringsverzekering verliest u niet uw geld voor bijvoorbeeld een hotelreservering als uw vakantie naar Frankrijk niet meer doorgaat. U heeft de keuze uit een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering, afhankelijk van hoe vaak u reist. Let er wel op dat u een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van uw reis afsluit. 

Gaat u binnenkort op reis naar Frankrijk? Kies dan voor de Univé Kortlopende annuleringsverzekering. Als u vaker naar Frankrijk of andere landen binnen Europa reist, past de Univé Doorlopende annuleringsverzekering het beste bij u. Zo bent u altijd verzekerd tegen verlies van uw geld als u uw reis moet annuleren, en u hoeft deze verzekering slechts één keer af te sluiten. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Meer over onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.