Ga naar inhoud

Reisverzekering afsluiten voor vakantie naar Frankrijk

Eindeloos wandelen tussen de uitgestrekte lavendelvelden, genieten van de lekkerste Franse kazen en wijn, je ogen uitkijken in het romantische Parijs: een reis naar Frankrijk is een traktatie voor elke cultuur- en natuurliefhebber. Als je een reisverzekering afsluit voor je vakantie naar Frankrijk, ga je onbezorgd op avontuur naar één van Nederlands favoriete vakantiebestemmingen.

Wil je reizen naar Frankrijk? Bij Univé sluit je snel en gemakkelijk een kortlopende of doorlopende reisverzekering af. Hierbij kun je ook aanvullende dekkingen afsluiten. Zo sluit je reisverzekering voor Frankrijk perfect aan op jouw wensen en behoeften. 

Reisverzekering Frankrijk

Als je binnenkort naar Frankrijk gaat voor een ontspannende vakantie, is het verstandig om een Univé Kortlopende reisverzekering af te sluiten. Zo is eventuele schade tijdens je aankomende reis verzekerd.  

Reis je regelmatig naar Frankrijk of andere landen binnen Europa? Sluit dan de Univé Doorlopende reisverzekering af. Deze verzekering hoef je slechts eenmalig af te sluiten, en schade tijdens je reizen is altijd verzekerd. 

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Moet je je reis naar Frankrijk onverhoopt annuleren, bijvoorbeeld omdat je ernstig ziek bent geworden voor vertrek? Met onze annuleringsverzekering verlies je niet je geld voor bijvoorbeeld een hotelreservering als je vakantie naar Frankrijk niet meer doorgaat. Je hebt de keuze uit een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering, afhankelijk van hoe vaak je reist. Let er wel op dat je een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van je reis afsluit. 

Ga je binnenkort op reis naar Frankrijk? Kies dan voor de Univé Kortlopende annuleringsverzekering. Als je vaker naar Frankrijk of andere landen binnen Europa reist, past de Univé Doorlopende annuleringsverzekering het beste bij jou. Zo ben je altijd verzekerd tegen verlies van je geld als je je reis moet annuleren, en je hoeft deze verzekering slechts één keer af te sluiten. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Meer over onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kies je dus voor de werelddekking.