Ga naar inhoud

Alarmcentrale bij je reisverzekering

Als je een reisverzekering hebt bij Univé, kun je rekenen op hulp van de Univé Alarmcentrale bij noodgevallen op vakantie. Bijvoorbeeld als je ziek wordt tijdens je vakantie, of als je jouw bagage bent kwijtgeraakt onderweg. Maar ook als je een ongeluk hebt gehad tijdens je reis, of als je reisgenoot is overleden. Hoe je de Alarmcentrale kunt bereiken en welke hulp je hiervan kunt krijgen, vertellen we je op deze pagina.

Houd deze gegevens bij de hand 

Om je goed te kunnen helpen, hebben de mensen van de Alarmcentrale een aantal gegevens van je nodig. Houd deze gegevens bij de hand tijdens het telefoongesprek: 

  • Je polisgegevens 

  • Het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent 

Zo bereik je de Univé Alarmcentrale 

De Univé Alarmcentrale kun je bellen op het nummer +31 592 348 112. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 

Ben je doof of slechthorend? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met de Univé Alarmcentrale via sms. Dit kan via het nummer +31 6 3002 0640. Ook dit nummer is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar. 

Vragen? Neem contact op 

Heb je nog vragen over hoe de Univé Alarmcentrale werkt? Of weet je niet zeker wat wel en niet verzekerd is bij je reisverzekering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.