Ga naar inhoud

Actuele hypotheekrente vergelijken

In het overzicht vind je de actuele hypotheekrente van de ruim 40 geldverstrekkers die we vergelijken bij ons hypotheekadvies.

Vind de laagste hypotheekrente

Wil je weten hoe laag de actuele rente bij de verschillende geldverstrekkers is? In het onderstaande overzicht zie je precies de actuele rentestanden per geldverstrekker. Filter de resultaten op hypotheekvorm, rentevaste periode en wel of geen NHG.

Aantrekkelijk aanbod gevonden? Maak dan direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken. Liever eerst nog weten hoeveel je maximaal kunt lenen? Vul dan de Maximale Hypotheek Tool in.

Alles over hypotheekrente

Wil je meer weten over wat hypotheekrente nu eigenlijk precies inhoudt? Of heb je andere vragen rondom deze term. Bekijk dan voor meer informatie de volgende pagina’s.

Meer weten?

Wil je meer weten over de actuele hypotheekrente of wil je direct een hypotheek afsluiten? Maak dan een afspraak in een Univé-winkel bij jou in de buurt of kies voor een (beeld)belafspraak. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening.

Ontdek meer over hypotheken