Ga naar inhoud

Op reis naar Engeland? Sluit een reisverzekering af

Een bezoek aan attracties als de Big Ben en de London Eye in de bruisende hoofdstad, een van de Romeinse baden in het historische Bath, of het opdoen van inspiratie aan het adembenemende Lake District; Engeland is een veelzijdig land waar je je zowel tijdens korte als lange bezoeken eindeloos kunt vermaken. Door bij Univé een reisverzekering voor je vakantie naar Engeland af te sluiten, geniet je zonder zorgen van je reis. Met deze verzekering word je tijdens je bezoek aan Engeland niet verrast door onvoorziene kosten, bijvoorbeeld als je op reis ziek wordt of een ongeval krijgt. Wij bieden naast de basisdekking ook aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Engeland

Voor je reis naar Engeland is het verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. Bij Univé heb je de keuze uit verschillende reisverzekeringen, afhankelijk van je behoeften en reisfrequentie. Ga je voorlopig één keer naar Engeland? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering met dekking in heel Europa. Daarmee ben je goed verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens je aankomende reis naar Engeland. 

Ga je vaker op reis binnen Europa? Overweeg dan de Univé Doorlopende reisverzekering. Deze reisverzekering hoef je slechts één keer af te sluiten, terwijl je verzekerd bent voor al je reizen. Zo kun je altijd onbezorgd op reis binnen Europa. Het Verenigd Koninkrijk waarin Engeland ligt is sinds de Brexit geen deel meer van de EU, maar de Europadekking voor je reisverzekering geldt hier nog wel. 

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Het kan voorkomen dat je je reis naar Engeland moet annuleren, bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek wordt. Erg vervelend natuurlijk, en bovendien zonde van je geld. Wil je jezelf hiertegen verzekeren voor een aankomende reis? Met de kortlopende annuleringsverzekering ben je niet je geld kwijt bij het voortijdig annuleren of beëindigen van je reis.  

Als je regelmatig naar Engeland of andere landen binnen Europa reist, wil je natuurlijk niet steeds opnieuw een annuleringsverzekering afsluiten. Kies dan voor onze doorlopende annuleringsverzekering. Let erop dat je een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van je reis naar Engeland afsluit. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé-reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Bekijk de reisverzekering van populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Ga je op reis naar Amerika? Kies dan voor een reisverzekering voor Amerika met werelddekking. Ook voor een vakantie naar Canada, Thailand of de rest van de wereld kies je dus voor de werelddekking.