Ga naar inhoud

Op reis naar Engeland? Sluit een reisverzekering af

Een bezoek aan attracties als de Big Ben en de London Eye in de bruisende hoofdstad, een van de Romeinse baden in het historische Bath, of het opdoen van inspiratie aan het adembenemende Lake District; Engeland is een veelzijdig land waar u zich zowel tijdens korte als lange bezoeken eindeloos kunt vermaken. Door bij Univé een reisverzekering voor uw vakantie naar Engeland af te sluiten, geniet u zonder zorgen van uw reis. Met deze verzekering wordt u tijdens uw bezoek aan Engeland niet verrast door onvoorziene kosten, bijvoorbeeld als u op reis ziek wordt of een ongeval krijgt. Wij bieden naast de basisdekking ook aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Engeland

Voor uw reis naar Engeland is het verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. Bij Univé heeft u de keuze uit verschillende reisverzekeringen, afhankelijk van uw behoeften en reisfrequentie. Gaat u voorlopig één keer naar Engeland? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering met dekking in heel Europa. Daarmee bent u goed verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens uw aankomende reis naar Engeland. 

Gaat u vaker op reis binnen Europa? Overweeg dan de Univé Doorlopende reisverzekering. Deze reisverzekering hoeft u slechts één keer af te sluiten, terwijl u verzekerd bent voor al uw reizen. Zo kunt u altijd onbezorgd op reis binnen Europa. Het Verenigd Koninkrijk waarin Engeland ligt is sinds de Brexit geen deel meer van de EU, maar de Europadekking voor uw reisverzekering geldt hier nog wel. 

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Op de veerboot reist u gemakkelijk met uw eigen auto, caravan of camper naar Engeland. Daarbij is het goed om met uw voertuig goed verzekerd te zijn tegen pech onderweg en de kosten die daarbij komen. Daarom kunt u bij het afsluiten van de Univé kortlopende of doorlopende reisverzekering kiezen voor de aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen. Zo bent u tijdens uw reis verzekerd voor hulp bij pech of een ongeval met uw auto, motor of camper. De pechhulp geldt in Nederland als u op weg bent naar of terugkomt uit Engeland.  

Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

Het kan voorkomen dat u uw reis naar Engeland moet annuleren, bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek wordt. Erg vervelend natuurlijk, en bovendien zonde van uw geld. Wilt u zich hiertegen verzekeren voor een aankomende reis? Met de kortlopende annuleringsverzekering bent u niet uw geld kwijt bij het voortijdig annuleren of beëindigen van uw reis.  

Als u regelmatig naar Engeland of andere landen binnen Europa reist, wilt u natuurlijk niet steeds opnieuw een annuleringsverzekering afsluiten. Kies dan voor onze doorlopende annuleringsverzekering. Let erop dat u een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van uw reis naar Engeland afsluit. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada, Thailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.