Ga naar inhoud
Reisverzekering voor je reis naar Canada
Reisverzekering voor je reis naar Canada

Reisverzekering Canada

Reis zonder zorgen naar Canada met een reisverzekering van Univé.

Sluit je reisverzekering af

Canada is een land dat vooral bekend staat om de prachtige natuur. Met hoge bergen, uitgestrekte bossen en schitterende meren kun je hier je ogen uitkijken. Het land is erg geschikt voor een avontuurlijke vakantie met activiteiten als hiken en kanoën in de zomer, en skiën en snowboarden in de winter. Maar ook de steden vol wolkenkrabbers, zoals Toronto en Vancouver, zijn zeker een bezoekje waard. 

Waarom heb je een reisverzekering voor Canada nodig?

Een avontuurlijke vakantie brengt risico's met zich mee. Zeker als je aan de andere kant van de wereld bent. Daarom is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten voordat je naar Canada gaat. Dan krijg je niet te maken met hoge kosten als je bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moet na een val tijdens het hiken.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Bij je reisverzekering voor Canada heb je de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Met een kortlopende reisverzekering ben je alleen verzekerd tijdens de volgende reis die je hebt gepland. Daarna loopt de verzekering automatisch af. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering een handige keuze. Hiermee ben je namelijk het hele jaar door verzekerd.

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering voor Canada ben je verzekerd van hulp bij onverwachte situaties in Canada. Bijvoorbeeld als je tijdens je wintersportvakantie een val maakt en een gipsvlucht nodig hebt. Met je reisverzekering kun je dan rekenen op hulp zonder hoge kosten.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Canada

Wintersport in Canada

Met hoge bergen en ijskoude winters is Canada perfect voor een wintersportvakantie. Of je nu wilt skiën, snowboarden, schaatsen of langlaufen: hier zit je goed. Voor je wintersportvakantie in Canada is het wel handig om de wintersportdekking af te sluiten bij je reisverzekering. Alleen dan ben je verzekerd als je bijvoorbeeld een gipsvlucht nodig hebt.

Medische kosten in Canada

Als je in Canada medische hulp nodig hebt, kan dit flink duurder uitpakken dan in Nederland. Daarom is het verstandig om bij je reisverzekering de dekking medische kosten af te sluiten voor je vakantie naar Canada. Deze dekking vergoedt medische behandelingen die duurder zijn dan in Nederland. Deze meerkosten vergoedt je zorgverzekering namelijk niet.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6