Ga naar inhoud

Onbezorgd naar Canada met een reisverzekering

Canada: een land vol prachtige natuur, hippe steden als Vancouver en Toronto, en lokale lekkernijen als ahornsiroop. Perfect voor een avontuurlijke vakantie. Als je zo ver weg reist, is het wel verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. Zo begin je goed verzekerd aan je Canadese avontuur en hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten door bijvoorbeeld ziekte. Stap je binnenkort in het vliegtuig naar Canada, of reis je regelmatig naar Canada? Afhankelijk van hoe vaak je reist kun je kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Daarmee ga je zorgeloos op reis. Het is ook mogelijk om je reisverzekering voor Canada uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Canada

Ga je op reis naar Canada? Sluit dan gemakkelijk online een reisverzekering voor Canada af. Als je voorlopig maar één keer naar Canada gaat, is een Univé Kortlopende reisverzekering met aanvullende werelddekking het meest geschikt voor jou. Zo ben je goed verzekerd voor je aankomende vakantie. 

Reis je regelmatig naar Canada of andere landen buiten Europa? Sluit dan onze doorlopende reisverzekering met aanvullende werelddekking af. Het voordeel van deze reisverzekering voor Canada is dat je hem maar één keer hoeft af te sluiten, zodat je altijd verzekerd bent. 

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Moet je je vakantie naar Canada annuleren, bijvoorbeeld omdat jij of een familielid ernstig ziek wordt? Dat is natuurlijk erg vervelend, en ook zonde van je geld. Om verlies van je geld te voorkomen, is het aan te raden om bij je reisverzekering voor Canada ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering dien je binnen 7 dagen na het boeken van je reis af te sluiten. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Ga je voorlopig één keer naar Canada? Sluit dan een kortlopende annuleringsverzekering af. Zo ben je goed verzekerd voor je aankomende reis naar Canada. Als je vaker naar Canada reist, is een doorlopende annuleringsverzekering meer geschikt voor jou. Daarmee ben je altijd verzekerd bij een annulering, en je hoeft deze verzekering slechts eenmalig af te sluiten. 

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaThailand of de rest van de wereld kies je dus voor de werelddekking.