Ga naar inhoud

Onbezorgd naar Canada met een reisverzekering

Canada: een land vol prachtige natuur, hippe steden als Vancouver en Toronto, en lokale lekkernijen als ahornsiroop. Perfect voor een avontuurlijke vakantie. Als u zo ver weg reist, is het wel verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. Zo begint u goed verzekerd aan uw Canadese avontuur en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten door bijvoorbeeld ziekte. Stapt u binnenkort in het vliegtuig naar Canada, of reist u regelmatig naar Canada? Afhankelijk van hoe vaak u reist kunt u kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Daarmee gaat u zorgeloos op reis. Het is ook mogelijk om uw reisverzekering voor Canada uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Canada

Gaat u op reis naar Canada? Sluit dan gemakkelijk online een reisverzekering voor Canada af. Als u voorlopig maar één keer naar Canada gaat, is een Univé Kortlopende reisverzekering met aanvullende werelddekking het meest geschikt voor u. Zo bent u goed verzekerd voor uw aankomende vakantie. 

Reist u regelmatig naar Canada of andere landen buiten Europa? Sluit dan onze doorlopende reisverzekering met aanvullende werelddekking af. Het voordeel van deze reisverzekering voor Canada is dat u hem maar één keer hoeft af te sluiten, zodat u altijd verzekerd bent. 

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Als u naar een land buiten Europa reist, zoals Canada, is het een goed idee om u extra te verzekeren. Kosten die u oploopt buiten Europa, bijvoorbeeld onverwachte ziektekosten door een ziekenhuisopname, kunnen hoog uitvallen. Kies daarom voor aanvullende dekkingen, zoals Medische kosten. 

Stel, u maakt tijdens uw vakantie daadwerkelijk extra zorgkosten. Het is dan ook verstandig om een aanvullende verzekering Wereld (bij Univé Zorg Select) te nemen bij de basisverzekering. Met deze aanvullende verzekering Wereld bent u extra goed verzekerd wanneer u medische kosten heeft.   

Ook kunt u kiezen voor de aanvullende ongevallendekking. Met deze aanvullende dekking krijgt u een bedrag uitgekeerd bij blijvende invaliditeit of overlijden tijdens een ongeval op reis.  

Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

Moet u uw vakantie naar Canada annuleren, bijvoorbeeld omdat u of een familielid ernstig ziek wordt? Dat is natuurlijk erg vervelend, en ook zonde van uw geld. Om verlies van uw geld te voorkomen, is het aan te raden om bij uw reisverzekering voor Canada ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering dient u binnen 7 dagen na het boeken van uw reis af te sluiten. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Gaat u voorlopig één keer naar Canada? Sluit dan een kortlopende annuleringsverzekering af. Zo bent u goed verzekerd voor uw aankomende reis naar Canada. Als u vaker naar Canada reist, is een doorlopende annuleringsverzekering meer geschikt voor u. Daarmee bent u altijd verzekerd bij een annulering, en u hoeft deze verzekering slechts eenmalig af te sluiten. 

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaThailand of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.