Ga naar inhoud

Univé Noord-Nederland

Zekerheid mét oog voor elkaar

5 juni 2023Ledenorganisatie

Gina Steen: “De kracht van Univé is echt het menselijke”

Univé Noord-Nederland is een coöperatie. Dat betekent dat we van en vóór onze leden zijn. Maar hoe is dat coöperatieve gedachtegoed terug te zien in ons werk? In een serie verhalen vertellen onze collega’s over hun werk, het mooie van Univé en wat leden hiervan terugzien. Met deze keer receptioniste Gina Steen uit Meedhuizen, die na 47 jaar afscheid neemt van Univé.

2 juni 2023Supporter van sport

13de editie 3 Provinciënwandeltocht geslaagd

Op zaterdag 13 mei stond de dertiende editie van de 3 Provinciënwandeltocht op het programma. Een verslag vanuit de organisatie:

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

31 mei 2023Gezondheid

“We hebben samen gelachen en gehuild”

Nadat haar dochter Angela veel te vroeg werd geboren, ervaarde Erika Broekema – Regiocoördinator bij Univé Noord-Nederland – de enorme betrokkenheid op de kraamafdeling van het UMCG. Daarom koos ze ervoor om met haar Persoonlijk Sponsorbudget de medewerkers te bedanken.

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

26 mei 2023Met elkaar

“Vledder is een ontzettend actief dorp”

“In Vledder wonen heel veel actieve mensen. Echte werkbijen. Ze pakken alles op wat nodig is, terwijl het plezier ervanaf spat. Dan krijg je mensen mee.” Aan het woord is Loek Tuut (77), ook zo’n werkbij. Al vindt hij dat zelf wel meevallen. Het is de kracht van het dorp Vledder: mensen weten elkaar te vinden. En dat levert mooie initiatieven op.

25 mei 2023Supporter van sport

“Voetbal is zoveel meer dan twee teams op een veld”

Voetbalclub Old Forward uit Wilhelminaoord bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar! En dat betekent eind mei een weekend lang feest. Dat de vereniging al zolang bestaat, ligt volgens voorzitter Johan Bergsma mede aan de rol die het speelt in het dorp: “Voetbal is zoveel meer dan twee teams op een veld.”

19 mei 2023Wonen

Samen risico’s in kaart brengen

Het is een ietwat gek gezicht: de groepjes die vlak na elkaar bij dezelfde gebouwen in de Asser binnenstad stilstaan en omhoogturen. De groepen bestaan uit medewerkers van Univé Noord-Nederland, die onder het motto ‘kennis delen is kennis vermenigvuldigen’ een stadswandeling maken.