Laatste blogs

zorg
Stoppen met roken? Nu gaat het lukken!

Stoppen met roken wordt vanaf 2020 volledig vergoed uit de basisverzekering

vrije-tijd
Vroegboeker, denk aan de annuleringsverzekering

Ben je een vroegboeker en ga je in februari of maart al een vakantie boeken?

onderweg
Tweedehands auto: leasen of kopen?

Leasen of kopen, wat past het beste bij jou? In dit artikel geven we je de informatie die je verder helpt bij het maken van je keuze.

onderweg
Nieuwe auto: leasen of kopen?

Oké, je hebt de keuze gemaakt: het wordt een nieuwe auto. Leasen of kopen, dat is het volgende dilemma. Wat zijn daarbij de voor- en nadelen voor jouw situatie?

vrije-tijd
Vuurwerk: veiligheid voorop

Van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur mag het weer: vuurwerk afsteken. Voorkom ongelukken met onze vuurwerktips.

zorg
5 feiten over overstappen van zorgverzekering

Vorig jaar stapten 1.200.000 Nederlanders over van zorgverzekering. Ook dit jaar zijn al veel mensen overgestapt. Maar hoe werkt overstappen nu precies, waar moet je op letten en tot wanneer kun je overstappen? 5 feiten over overstappen op een rij.

De populairste blogs van 2019

De top 10 meest gelezen blogs van unive.nl van 2019. Van een caravancheck voor vertrek tot tips om autoproblemen in de winter te voorkomen.

onderweg
Private lease: voordelig een tweedehands auto leasen

Ben je op zoek naar een private leaseauto met een lage maandprijs? Bij een tweedehands auto is al veel afgeschreven, terwijl ze maar 1 tot 3 jaar oud zijn. En dus van veel gemakken voorzien zijn.

zorg
Wat onze klanten het vaakst vragen over de zorgverzekering

Tot en met 31 december kun je weer overstappen van zorgverzekering. Bij onze klantenservice ontvangen we dan ook veel vragen over de zorgverzekering. We hebben de meest gestelde op een rij gezet.

onderweg
Auto kopen: nieuw of tweedehands?

Je speelt met de gedachte om een andere auto te kopen. Of misschien wel je allereerste! Waar kies je dan voor?