Laatste blogs

Fit with Marit
Zorg
Tips voor een gezonde leefstijl van Fit with Marit

Al sinds haar jeugd was Marit veel bezig met voeding en sporten, ze spendeerde heel wat uren op het ijs van Thialf. Daarna ging ze studeren in Groningen en keek ze op een andere manier naar koken, eten en bewegen. Ze zocht naar een nieuwe balans en deelt haar tips sinds een paar jaar op haar blog Fitwithmarit.nl. In dit blog deelt ze ook haar tips voor een gezonde leefstijl met jou.

Autoschade na aanrijding
Onderweg
Tips om een aanrijding met je auto te voorkomen

De kans om met je auto betrokken te raken bij een aanrijding is ongeveer 4%. Uit data zien we opmerkelijke verschillen tussen bijvoorbeeld merk, kleur, provincie. Belangrijker nog is de kans op een aanrijding beperken. Daarom geven we ook preventietips.

elektronische apparaten
Wonen
Hoe zijn mijn nieuwe laptop, telefoon en andere elektronica verzekerd?

Black Friday staat voor de deur en dat is voor veel mensen de gelegenheid om elektronica te kopen met hoge kortingen. Misschien ben je ook van plan om binnenkort een nieuwe laptop of telefoon aan te schaffen. Goed om dus alvast te weten hoe je dan verzekerd bent!

De juridische kant van de Wkb
Ondernemen
De juridische kant van de Wkb

Wellicht heb je al gehoord over Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). De wet wordt vanaf 1 juli 2022 van kracht. Maar wat voor juridische gevolgen kan dit hebben voor jou als bouwondernemer? Daarover vertellen we je meer in dit artikel.

Vrije tijd
Zo herken je een onbetrouwbare webshop: 3 tips

De kans dat je tijdens het online shoppen een nepwebwinkel tegenkomt, is best groot. Maar liefst 1 op de 5 Nederlandse webwinkels is onbetrouwbaar. Shop voorzichtig en zorg dat je niet wordt opgelicht met deze tips.

Basisverzekering kiezen
Zorg
Wat zit er in de basisverzekering in 2022?

Het kiezen van de juiste zorgverzekering begint allemaal met een goede basisverzekering. Veel mensen weten echter niet precies wat er allemaal in de basisverzekering zit.

Zorg
Wat is eerstelijnszorg en tweedelijnszorg?

Als het gaat om zorg, kom je de termen eerste- en tweedelijnszorg soms tegen. In dit blog leggen we je uit wat het verschil is tussen deze zorgsoorten.

Zorg
5 feiten over overstappen van zorgverzekering

Vorig jaar stapten 1.100.000 Nederlanders over van zorgverzekering. Ook dit jaar zijn al veel mensen overgestapt. Maar hoe werkt overstappen nu precies, waar moet je op letten en tot wanneer kun je overstappen? 5 feiten over overstappen op een rij.

een bedrijfsautoverzekering kiezen
Ondernemen
Hoe kies je de juiste bedrijfsautoverzekering?

Je koopt een bedrijfsauto. Waar moet je dan allemaal aan denken bij het afsluiten van de verzekering? Je leest het in ons blog.

Zorg
De lockdown babyboom is een feit

In maart 2020 gingen we met z'n allen voor de eerste keer in lockdown. Er werd toen al een mogelijke babyboom voorspeld in 2021 en dat blijkt inderdaad te zijn uitgekomen.