Laatste blogs

ondernemen
Je bedrijf inschrijven en een administratie opzetten

Een belangrijke stap voordat je start met je eigen bedrijf. Dit moet je weten over je inschrijving bij de KvK en het opzetten van je administratie.

ondernemen
Een rechtsvorm voor je onderneming kiezen

Het kiezen van de juiste rechtsvorm is een belangrijke stap bij het starten van je eigen onderneming. Bekijk hier alle opties en de voor- en nadelen.

ondernemen
Je eigen bedrijf starten: onderzoek en voorbereiding

Er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf. In dit artikel leggen we uit hoe je je kansen onderzoekt en de start van je bedrijf voorbereidt.

ondernemen
Je klant annuleert de opdracht, kan dat zomaar?

Welke rechten heb jij als ondernemer wanneer een klant een opdracht annuleert? Lees wat je kunt doen bij een afzegging en hoe je schade voorkomt.

vrije-tijd
Niet op vakantie door het coronavirus: wat nu?

Had jij al een meivakantie geboekt? Of misschien wel die welverdiende zomervakantie? Het is nu natuurlijk onzeker of het door kan gaan. En wat kun je dan het beste doen?

video
Michel Mulder & de online thuisgym van Supporter van Sport

Ben jij al aan het sporten met de online thuisgym van Supporter van Sport? Dit keer een work-out van oud-schaatser Michel Mulder.

zorg
Waarom Ellen een cursus baby-EHBO deed

Je pasgeboren kindje brengt natuurlijk veel geluk, maar soms ook wel zorgen. Lees hoe een cursus baby-EHBO daarbij kan helpen.

video
De Supporter van Sport online thuisgym met Maria Verschoor

Doe mee met de online thuisgym van Supporter van Sport. Dit keer gaan we sporten met hockeyster Maria Verschoor.

video
Sport mee met de online thuisgym van Supporter van Sport

Nu we allemaal noodgedwongen thuiszitten is het best lastig om fit te blijven. Daarom komt Supporter van Sport met de online thuisgym.

wonen
Ook daarom een rechtsbijstandverzekering

Ziet u een mogelijk conflict aankomen, maar twijfelt u of onze juristen u kunnen helpen? Aarzel niet om preventief advies te vragen.