Laatste blogs

Recht
Met liefde uit elkaar door mediation

Liefde is mooi wanneer het wordt gedragen door twee personen. Maar wanneer het liefdesgevoel verdwijnt en plaatsmaakt voor twijfels met een scheiding tot gevolg, is het iets beangstigends.

boot
Onderweg
Motorboot: wel of niet verzekeren?

Veel mensen hebben een motorbootje waarmee ze dit voorjaar weer lekker het water op gaan. Vaak is dat een eenvoudig bootje en vinden mensen het niet de moeite waard om dat bezit te verzekeren. Logisch, maar er is wel iets waar je echt even bij stil moet staan.

Coöperatie
Je zeker voelen vraagt om meer dan een verzekering alleen

Dat we graag een stap vooruit denken, laten we zien in onze nieuwe commercial.

Tweedehands meubels verzekeren
Wonen
Waarom tweedehands meubels verzekeren slim is

Er reist een fabeltje door ons land: namelijk dat tweedehands meubels niet verzekerd hoeven te worden. Zonde van het geld horen we je denken. Of: het is toch niet veel waard. Maar ook tweedehands meubels hebben waarde. Meer dan je denkt zelfs. We leggen je graag uit waarom het verzekeren van tweedehands meubels tóch een goed idee is.

zonnebrand
Zorg
Univé biedt gratis zonnebrandcrème voor openluchtzwembaden

Te veel zonlicht is niet goed voor je huid. Maar als je dan toch de zon ingaat, smeer je dan goed in. Helaas smeren we niet genoeg. En daarom vragen Univé Samen en KWF Kankerbestrijding hier aandacht voor.

Wonen
Op zoek naar een woning? Pas op voor internetcriminelen!

Dat de woningmarkt al tijden oververhit is, weten we allemaal. Ook internetcriminelen weten dat veel mensen wanhopig op zoek zijn naar een woning. Zij maken hier misbruik van door online nephuurwoningen aan te bieden en de inschrijfbetalingen te innen zonder tegenprestatie.

fietsen
Onderweg
Met een goed (verzekerd) gevoel op de fiets

Nederland is een fietsland. Gemiddeld fietst een inwoner ongeveer vier kilometer per dag. Het vaakst gebruiken we de fiets om boodschappen te doen, te winkelen, voor uitgaan, sport en hobby.

reuzenberenklauw
Zorg
Pas op voor de reuzenberenklauw

Brandnetels herkennen we allemaal wel. En we weten inmiddels ook dat we moeten oppassen voor eikenprocessierupsen en teken. Nog wat minder bekend is de reuzenberenklauw.

De Waterengel
Coöperatie
Ken jij de Stichting Univé Buurtfonds al?

Univé is een coöperatie en dat betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Een deel van onze winst stellen we ter beschikking aan onze leden, of de lokale gemeenschappen in de buurt van onze leden. Dat doen we met de Stichting Univé Buurtfonds.

Koffer inchecken
Reizen
Deze kilometerslange weg legt jouw koffer af op Schiphol

Je hebt je misschien weleens afgevraagd waarom je zoveel eerder op het vliegveld moet zijn als je een koffer wilt inchecken. Maar als je ziet welke weg jouw koffer nog moet afleggen, snap je meteen waarom.