Laatste blogs

tips voor onderhoud e-bike
Vervoer
Onderhoud elektrische fiets: wat kun je zelf doen?

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk fietsplezier van je elektrische fiets hebben. Check daarom onze onderhoudstips voor de e-bike.

Woninginbraak: hoe denkt een inbreker?
Wonen
Hoe gaan inbrekers te werk?

Om een inbraak te voorkomen is het goed om te weten hoe inbrekers te werk gaan. Wijkagent Kees Hol legt het allemaal uit.

fietsendrager auto
Vrije tijd
De fietsen veilig op de fietsendrager: zo doe je dat

Nu het mooier weer wordt, stappen we vaker op de fiets. Wil je eens in een andere omgeving fietsen, dan neem je de fietsen misschien mee achterop de auto. Maar hoe doe je dat veilig en hoe zit het eigenlijk met de verzekering?

vakantie boeken
Vrije tijd
Vakantie boeken in 2021: hier moet je rekening mee houden

We zijn er allemaal wel weer aan toe na het vele thuis zitten: een lekkere vakantie. Maar we weten nog niet welke coronamaatregelen er deze zomer zullen gelden en in hoeverre vakanties dus mogelijk zijn. Wil je toch alvast je vakantie plannen? We geven je een paar praktische tips.

tips om schadevrij te parkeren
Vervoer
Voorkom parkeerschade met de vijf parkeertips van Univé

Een dagje naar een pretpark of shoppen in de grote stad. Hoe voorkom je parkeerschade? Check de vijf parkeertips van Univé en parkeer schadevrij .

zzp'er in de bouw
Ondernemen
De belangrijkste verzekeringen voor een zzp’er in de bouw

Hoe jij jouw werk moet doen, hoeven we je niet te vertellen. Dat weet jij als geen ander. Het is onze taak om jou te voorzien van de verzekeringen die je écht nodig hebt als je zzp’er bent in de bouw. Daar vertellen we je graag meer over.

camper
Vrije tijd
Met de camper eropuit in eigen land: 3 mooie routes

Met de camper toeren door Europa zit er nog even niet in, maar gelukkig heeft Nederland ook genoeg moois te bieden. Zeker in het voorjaar! Wil jij er ook weer even lekker op uit? We hebben 3 leuke camperroutes in Nederland voor je verzameld.

Koophuis tijdelijk verhuren
Recht
Je koophuis tijdelijk verhuren, mag dat zomaar?

Overweeg je om je koophuis tijdelijk te verhuren? Dat kan soms een interessante optie zijn, maar zorg wel dat je precies weet hoe het zit met regels, rechten en plichten.

Caravancheck: veilig op vakantie
Reizen
Caravan en veiligheid: houd zelf de regie met deze tips

Met een caravancheck, een goede belading en inbraakpreventie kun je veel narigheid voorkomen.

caravan kopen
Vrije tijd
4 tips voor het kopen van je eerste caravan

Afgelopen jaar werd een recordaantal caravans en campers verkocht. De mogelijkheden om op vakantie te gaan waren en zijn beperkt, maar een eigen caravan of camper geeft toch wat vrijheid. Ben jij inmiddels ook overstag en wil je dit jaar je eerste caravan kopen? We geven je een paar handige tips.