Laatste blogs

zorg
Voorkom diabetes type 2 met een gezonde leefstijl

Is diabetes type 2 te genezen? En hoe kun je deze ziekte voorkomen? In dit blog lees je tips over het veranderen van je leefstijl en wat dit voor invloed heeft op diabetes.

zorg
AED van levensbelang

Op een warme dag in juni werd Jan de Vries (75) getroffen door een hartstilstand. Zijn buurvrouw Hinke Wierda wist samen met andere buurtgenoten zijn leven te redden door onmiddellijk te starten met reanimeren en een AED aan te sluiten.

vrije-tijd
Winterwandelingen in Nederland

Witte weilanden, een laagje ijs op de sloten en het knisperen van bevroren gras onder je schoenen. In de winter kun je heerlijk wandelen. We hebben een paar mooie winterwandelingen voor je op een rij gezet.

vrije-tijd
De wintersportverzekering: waar moet je op letten?

Een wintersportvakantie vraagt om een goede voorbereiding. Je verzekering hoort daar ook bij. Lees hier waar je op moet letten.

vrije-tijd
‘Ik ga meer bewegen!’

Door meer te bewegen verlies je kilo's en word je fitter. Maar hoe blijf je het hele jaar door gemotiveerd om je sportdoelen te bereiken?

wonen
Zo voorkom je koolmonoxidevergiftiging

Een goed geplaatste koolmonoxidemelder kan je leven redden. Lees verder over wat koolmonoxide is en hoe je melders op de juiste manier plaatst.

onderweg
Hoe verzeker je een tweede auto?

Je krijgt vaak korting op een tweede autoverzekering

vrije-tijd
De nieuwe btw-regels voor sportverenigingen

Per 1 januari 2019 veranderen de regels op het gebied van het verrekenen van btw voor sportverenigingen en -stichtingen. Wat betekent dit voor jouw club of vereniging?

zorg
Voorkom onnodig wachten bij de Klantenservice.

Heb je vragen over de Univé-zorgverzekering? Stel ze nu.

zorg
Wat onze klanten het vaakst vragen over de zorgverzekering

Wanneer wordt orthodontie vergoed? En wat is een gecontracteerde zorgverlener? Dit zijn enkele veelgestelde vragen aan de Univé Zorg Klantenservice. Bekijk de antwoorden.