Ga naar inhoud

Univé Noord-Nederland

Zekerheid mét oog voor elkaar

5 juni 2023Ledenorganisatie

Gina Steen: “De kracht van Univé is echt het menselijke”

Univé Noord-Nederland is een coöperatie. Dat betekent dat we van en vóór onze leden zijn. Maar hoe is dat coöperatieve gedachtegoed terug te zien in ons werk? In een serie verhalen vertellen onze collega’s over hun werk, het mooie van Univé en wat leden hiervan terugzien. Met deze keer receptioniste Gina Steen uit Meedhuizen, die na 47 jaar afscheid neemt van Univé.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

5 mei 2023Ledenorganisatie

Univé Noord-Nederland: Met elkaar sinds 1794

Elke dag en door weer en wind bestiert Geert Reinders zijn twee veehouderijen in Winsum. Tot het op een dag goed misgaat. Eén van de boerderijen brandt tot de grond toe af. Het zet hem aan het denken: één boerderij zien afbranden is al een nachtmerrie, maar wat als hij geen tweede boerderij had gehad? Met zoveel schade en geen inkomsten was zijn probleem dan nog groter geweest.

4 mei 2023Ledenorganisatie

Menno van der Schaaf: “Samen kijken we naar de risico’s die een ondernemer loopt”

Univé Noord-Nederland is een coöperatie. Dat betekent dat we van en vóór onze leden zijn. Maar hoe is dat coöperatieve gedachtegoed terug te zien in ons werk? In een serie verhalen vertellen onze collega’s over hun werk, het mooie van Univé en wat leden hiervan terugzien. Met dit keer Menno van der Schaaf, adviseur zakelijke markt.

6 april 2023

Mirna Kijf: "We kijken verder dan iemands verzekeringsvraag"

Univé Noord-Nederland is een coöperatie. Dat betekent dat we van en vóór onze leden zijn. Maar hoe is dat coöperatieve gedachtegoed terug te zien in ons werk? In een serie verhalen vertellen onze collega’s over hun werk, het mooie van Univé en wat leden hiervan terugzien. Met deze keer Mirna Kijf, Teamleider Commercie.

16 maart 2023

Schade-expert Hans de Vries: "De mens voorop. Dat vind ik mooi"

Univé Noord-Nederland is een coöperatie. Dat betekent dat we van en vóór onze leden zijn. Maar hoe is dat coöperatieve gedachtegoed terug te zien in ons werk? In een serie verhalen vertellen onze collega’s over hun werk, het mooie van Univé en wat leden hiervan terugzien. Onze schade-expert Hans de Vries trapt af.

26 april 2022

‘Het lokale aspect vind ik heel belangrijk’

Univé Noord-Nederland maken we samen. Daarom hebben we onder meer een ledenraad met 25 leden die woonachtig zijn in ons hele werkgebied. Eén van hen is René Post uit Assen. De ondernemer is al ruim 7 jaar ledenraadslid en hoopt volgend jaar voor de derde keer benoemd te worden.

29 november 2021

We hebben de brandveiligheid verhoogd en goodwill gescoord

'Samen tegenspoed voorkomen, de gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren.’

25 november 2021

Maak kennis met de Ledenraad

Als lid van de Coöperatie Univé Noord-Nederland U.A. heb je invloed op het te voeren beleid van ons verzekeringsbedrijf: Univé Noord-Nederland Verzekeraar N.V. Dit gaat via de ledenraad.

Contact en zakelijke gegevens

Univé Noord-Nederland
Jan Bommerstraat 1
9402 NR Assen

Tel: 0592 36 71 11
E-mail: noordnederland@unive.nl

Alle zakelijke gegevens