Ga naar inhoud

Univé Noord-Nederland

Zekerheid mét oog voor elkaar

13 oktober 2022Ondernemen

Landbouwers en leveranciers ontmoeten elkaar op Roldermarkt

Dinsdag 13 september 2022 waren we aanwezig op de Land- en groenbeurs Roldermarkt na een aantal jaren van afwezigheid. De sfeer was gemoedelijk.

28 juli 2022Ondernemen

Lokaal kan er zoveel. En nog goed ook

Dat er lokaal veel mogelijk is, laat Martijn Eggens uit Emmen met zijn Eggens Craft Beer zien. Het bier wordt niet alleen gebrouwen in Groningen, maar ook nog eens gemaakt van lokale ingrediënten.

11 november 2021Ondernemen

Leerzame workshop over hoe je zelf je zaken online regelt

SeniorWeb Meppel heeft op dinsdagochtend 26 oktober en donderdagavond 4 november 2021 twee workshops georganiseerd over Mijn Univé.

12 juli 2021Ondernemen

Van gemeentehuis naar gemeenschapshuis

Al bijna dertig jaar woont ze met veel plezier in het prachtige voormalige gemeentehuis van Stedum. Nu wil Maya Holsink dat gemeentehuis omtoveren tot een gemeenschapshuis voor de regio.

27 mei 2021Ondernemen

Theorie in de praktijk brengen

De Anner Award is dé competitie voor studentondernemers in Noord-Nederland. Alle studenten uit Groningen, Friesland of Drenthe met een bedrijfsidee of lopende onderneming kunnen meedoen!

4 mei 2021Ondernemen

Puur en eerlijk eten zonder menukaart

Voilà is een (h)eerlijk restaurant met eenvoudige en eenduidige intenties. In de benadering van Jitka en Hans betekent dit dat de pure producten waarmee zij werken van dichtbij komen.

14 april 2021Ondernemen

Agrariër en zonder investering vooraf van jouw asbestdak af?

Zonder investering vooraf van jouw asbestdak af? Asbestdaken vormen voor veel agrariërs een groot probleem. Ze willen hun dak wel vervangen, maar lopen tegen zaken als de financiering aan. ”

13 april 2021Ondernemen

We hebben straks zorgeloos zonnepanelen op het dak liggen

René Ungersma uit Winsum is binnenkort de eerste agrariër in Noord-Nederland die een asbestvrij dak heeft met zonnepanelen dankzij een bijzondere samenwerking met Coöperatie Univé.

15 maart 2021Ondernemen

Een leven lang leren in Het Hogeland

Hoe het gedachtegoed van Geert Reinders inspireert en leidt tot een initiatief: Vakland Het Hogeland. Het leer- en ontwikkelprogramma wil Hogelandsters een groot aanbod aan opleidingen en cursussen aanbieden.