Over Univé

Al sinds 1794 zorgen wij als coöperatie met elkaar voor zekerheid. De zekerheid dat we er voor u zijn, als je op welke manier dan ook schade hebt. Maar ook voordat u schade heeft zijn we er voor u en onze 1,6 miljoen leden.

Bijvoorbeeld door EHBO-cursussen te organiseren in onze winkels of een AED op te hangen bij u in de straat. En door als Supporter van Sport jaarlijks meer dan 250 landelijke en lokale sportiniatieven te ondersteunen.

Dat is de zekerheid van Univé. Zonder winstoogmerk, mét oog voor elkaar

Bekijk onze nieuwe tv-commercial

 

Persoonlijk advies, altijd in de buurt

Onze adviseurs helpen u graag. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op financiële risico’s. Bijvoorbeeld als u een auto of een huis koopt, als u op reis gaat of als u een kind krijgt. Met zo'n 100 winkels is er altijd een adviseur van Univé bij u in de buurt. Die weet wat er speelt in uw omgeving. 

Zoek een winkel

Bekijk andere contactmogelijkheden 

Ons rapportcijfer bij VerzekeraarsInBeeld

Het Verbond van Verzekeraars heeft in 2020 een groot onderzoek uitgevoerd naar de klantgerichtheid van verzekeraars:  VerzekeraarsInBeeld. Univé staat met een gemiddeld rapportcijfer van 7,7 op de zesde plaats. In totaal deden 43 verzekeraars mee aan dit onderzoek.

Klanten beoordeelden hun verzekeraar op de onderdelen vertrouwen, tevredenheid, klantgerichtheid, deskundigheid, duidelijkheid en contact. Per verzekeraar zijn ongeveer 200 klanten bevraagd. Het onderzoek vindt elk jaar plaats. Zo kunnen klanten de prestaties van de verzekeraars goed met elkaar vergelijken.

Unive in cijfers

Hieronder hebben we Univé samengevat in een paar cijfers. Meer weten? Bekijk alle bedrijfsgegevens

8 Regionale Univé's

100 lokale winkels

2.801 medewerkers

1,6 miljoen klanten

4 miljoen verzekeringen

Neem contact met ons op via livechat