Ga naar inhoud

Univé Noord-Nederland

Samen maken we het verschil

Univé Noord-Nederland is een regionale coöperatieve vereniging die diep geworteld is in de lokale gemeenschap. Binnen onze vereniging streven we naar het gevoel van zekerheid en een wereld waarin we gezond en plezierig kunnen leven, wonen, ontwikkelen en werken. Lees meer

28 november 2022

Genieten en gezelligheid bij Zeijer Strubbenloop

Zondag 27 november 2022 was de laatste wedstrijd van het Loopcircuit De Kop van Drenthe in Zeijen. Na de jeugd was het tijd voor de 5 en 10 kilometer lopers. De deelnemers waren enthousiast over het parcours met een zandweg en hierin was ook een stukje bos opgenomen. Er sneuvelden zelfs parcoursrecords!

28 november 2022

Met vereende krachten zwerfafval opruimen

‘Nee, dat is mijn blikje’, twee lachende jongemannen en een meisje gehuld in een hesje en een grijpstok gaan een duel aan om een platgereden blikje op het parkeerterrein bij winkelcentrum Vinkhuizen. Het zijn studenten van Navigators Studentenvereniging Groningen die op zaterdag 26 november 2022 met een ploeg van zo’n zeventien jonge mensen, aangevuld met een drietal wijkbewoners, zwerfafval aan het opruimen zijn.

27 november 2022

Tuindersvereniging pakt flink uit op Burendag

Op 24 september 2022 was tijdens de jaarlijkse Burendag bij Volkstuinvereniging Vinkhuizen ruimte voor rondleidingen, knutselen met de jeugd gebruikmakend van materialen uit de tuinen, koffiedrinken, kletsen en was er voor iedereen een flesje vers geperste appelsap. 

21 november 2022

Een winterbuffet koken voor ouders van zieke kinderen

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

17 november 2022

Leerzame AED-cursus in Marum

In Marum vond maandagavond 14 november 2022 een AED-cursus* plaats. De workshop werd gegeven door BHV-specialist Medch in Sporthal De Holten.

Univé in de buurt

Ga direct naar de ledenactiviteiten of winkel bij u in de buurt:

Verzekeringen en diensten Univé Noord-Nederland

U kunt bij ons terecht voor vele (verzekerings)producten en diensten.

Autoverzekering

Meer informatie

Woonverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Hypotheek

Heeft u uw droomhuis gevonden? En wilt u weten welke hypotheek daar het best bij past? Onze adviseurs kunnen u daar prima bij helpen. 

Maak nu een afspraak

Contact en zakelijke gegevens

Neem contact op

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak