Ga naar inhoud

Univé Noord-Nederland

Zekerheid mét oog voor elkaar

21 maart 2023

Recordaantal deelnemers Univé Leekster Lente Loop

Dit jaar liep er een recordaantal van ruim 1500 deelnemers mee aan de Leekster Lente Loop. De halve marathon was zelfs uitverkocht, na-inschrijving was niet meer mogelijk. 

Auto-inbraak voorkomen

17 maart 2023

Steeds meer auto-inbraken: “Bewaar je contactloze sleutel in een koekblik”

Het aantal auto-inbraken neemt fors toe, waardoor ook het aantal schadeclaims oploopt. Uit de auto’s worden onderdelen gehaald die vervolgens worden geëxporteerd. Vooral stuurwielen, airbags, bumpers met sensoren en koplampen zijn erg populair. Hoe je een auto-inbraak kunt voorkomen? Directievoorzitter Johan van den Neste (Univé Schade) heeft een aantal tips.

Een luisterend oor

16 maart 2023

Schade-expert Hans de Vries: "De mens voorop. Dat vind ik mooi"

Univé Noord-Nederland is een coöperatie. Dat betekent dat we van en vóór onze leden zijn. Maar hoe is dat coöperatieve gedachtegoed terug te zien in ons werk? In een serie verhalen vertellen onze collega’s over hun werk, het mooie van Univé en wat leden hiervan terugzien. Onze schade-expert Hans de Vries trapt af.

10 maart 2023

Getest: de Univé Veilig op Weg-app

Zou jij jouw snelheid minderen als je er geld mee kon verdienen? Ja? Dat is mooi, want dat is precies hoe Univé Veilig op Weg werkt. Onze vliegende – nou ja rijdende – reporter Jolien testte de app. Motiveert het voldoende?

EHBO op school

23 februari 2023

Junior EHBO op de basisschool

Op basisschool De Heksenketel in Assen weten de leerlingen van de groepen 7 en 8 nu wat ze moeten doen wanneer er sprake is van een noodgeval: bel 112 ! En dan het liefst via de speciale app die je standaard op je telefoon zou moeten hebben geïnstalleerd. En wat doe je met een brandwond? Juist die moet je koelen. Met koud of lauwwarm water, maar niet te heet!

Bijna-thuis-huis

16 februari 2023

Herinneringen maken in het hospice

“We kunnen geen dagen aan het leven toevoegen, maar wel leven aan de dagen. Daar doen we ons uiterste best voor.” Dat blijkt ook uit de vele verhalen die Chantal Gommans en Anneke Tolsma – coördinatoren bij Hospice Eesinge in Meppel – hebben. Over die nabestaande die na tien jaar met een bos bloemen aan de deur stond of over die jonge kinderen die toch nog Sinterklaas konden vieren met hun stervende vader.

Univé in de buurt

Ga direct naar de ledenactiviteiten of winkel bij u in de buurt:

Verzekeringen en diensten Univé Noord-Nederland

U kunt bij ons terecht voor vele (verzekerings)producten en diensten.

Autoverzekering

Meer informatie

Woonverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Hypotheek

Heeft u uw droomhuis gevonden? En wilt u weten welke hypotheek daar het best bij past? Onze adviseurs kunnen u daar prima bij helpen. 

Maak nu een afspraak

Contact en zakelijke gegevens

Neem contact op

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak