Ga naar inhoud

Univé Noord-Nederland

Zekerheid mét oog voor elkaar

2 juni 2023Supporter van sport

13de editie 3 Provinciënwandeltocht geslaagd

Op zaterdag 13 mei stond de dertiende editie van de 3 Provinciënwandeltocht op het programma. Een verslag vanuit de organisatie:

25 mei 2023Supporter van sport

“Voetbal is zoveel meer dan twee teams op een veld”

Voetbalclub Old Forward uit Wilhelminaoord bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar! En dat betekent eind mei een weekend lang feest. Dat de vereniging al zolang bestaat, ligt volgens voorzitter Johan Bergsma mede aan de rol die het speelt in het dorp: “Voetbal is zoveel meer dan twee teams op een veld.”

15 mei 2023Supporter van sport

Run van Gieten omarmt Framerunners

Een strakblauwe lucht en een kalme wind. Het groene bladerdek geeft schaduw. Het is nog rustig in het centrum van Gieten zo rond tien uur. Een landbouwtractor walmt diesel en galmt luid. Gieten is wakker. Een verslag van de Run van Gieten, geschreven door Piet Rabbeljee.

12 mei 2023Supporter van sport

Framerunnen als een bloem die begint te bloeien….

Twee jaar geleden begon Groningen Atletiek (GA) met framerunning. Een running frame is een op maat gemaakte loopfiets met een borststeun en drie wielen, één voor en twee aan de zijkanten. Een framerunner bestuurt het running frame met het stuur boven het voorste wiel. Piet Rabbeljee van Groningen Atletiek blikt terug

11 mei 2023Supporter van sport

Univé Voetbal3Daagse in Winsum groot succes!

Op 1, 2 en 3 mei organiseerde vv Winsum de Univé Voetbal3Daagse. De voetbalvereniging wil graag op een laagdrempelige manier voetbal aanbieden voor iedereen en een maatschappelijke functie vervullen in de regio. Hiervoor werkt vv Winsum samen met Univé Noord-Nederland.

5 mei 2023Supporter van sport

Supporter van Sport: sponsoraanvraag

Sport en bewegen; we vinden het ontzettend belangrijk. We zijn dan ook niet voor niets Supporter van Sport. Ieder jaar zijn we partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en initiatieven. Misschien binnenkort ook wel van jouw initiatief!

26 april 2023Supporter van sport

15e Magnesium Run van Gieten 4e wedstrijd Univé Loopcircuit de Kop van Drenthe

Op zaterdag 13 mei wordt de vierde wedstrijd van het Univé Loopcircuit gehouden in Gieten: de 15de Magnesium Run van Gieten.

21 april 2023Supporter van sport

Succesvolle bingo Rij- en menvereniging Mensinghe

Ieder jaar organiseert Rij- en menvereniging Mensinghe in Roden een bingo om zo de vereniging te ondersteunen. Tijdens de bingo zijn leuke prijzen te winnen zoals privélessen, waardebonnen en gebruiksartikelen. Een deel van de prijzen worden betaald vanuit het Persoonlijk Sponsorbudget van Anne-Marie van der Valk, verzekeringsadviseur bij Univé Noord-Nederland.

20 april 2023Supporter van sport

Met Univé als shirtsponsor strijdt JO17-3 voor het kampioenschap

Sinds dit seizoen speelt JO17-3 van FC Lewenborg uit Groningen met Univé prominent op de rug. De shirtsponsoring is mogelijk dankzij het Persoonlijk Sponsorbudget van Annelies Bult, projectmanagementondersteuner bij Univé Noord-Nederland.