Ga naar inhoud

Pensioen en hypotheek

Zodra je een bepaalde leeftijd hebt, vraag je je misschien af wat er nog mogelijk is met je huidige inkomen. Zeker wanneer je alleen AOW krijgt zonder aanvullend pensioen. Wat zijn de financiële consequenties? Wat kan er wel en wat niet? Je Univé hypotheekadviseur kan je hierbij adviseren en helpen.

Maak een afspraak

Of lees meer over hypotheekadvies

Belangrijk om te weten

Voor jouw situatie hebben we de belangrijkste onderwerpen en informatie op een rij gezet.

Vragen over je pensioen

Als je binnenkort met pensioen gaat, wil je graag nog van je huis blijven genieten. Of wellicht toch verhuizen naar een andere woning. Misschien twijfel je wel of je voldoende pensioen hebt om je lasten te kunnen betalen. Is het verstandig om extra te sparen of juist extra aflossen? Je Univé hypotheekadviseur kan samen met jou naar je financiële plaatje kijken.


Maak een afspraak

Hoe kan ik mijn maximale hypotheek berekenen?

Hypotheek nodig om een huis te kopen? Vul online onze rekentool in en zie direct het maximale hypotheekbedrag en de bijbehorende maandlasten.

Bereken de maximale hypotheek

Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé

Met een onafhankelijk hypotheekadvies van Univé weet je zeker dat je een hypotheek krijgt die naadloos aansluit bij jouw situatie en wensen. Hoe gaan we daarbij te werk?

Meer weten?

Plan een gratis oriëntatiegesprek in.

Maak een afspraak

Univé werkt nauw samen met Vereniging Eigen Huis. Hierdoor profiteer jij ook van de voordelen van het lidmaatschap van de Vereniging Eigen Huis

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Ontdek meer over hypotheken