Ga naar inhoud

Pechhulp aanvullend bij uw camperverzekering

U kunt uw camperverzekering naar wens uitbreiden met Univé Pechhulp. Krijgt u pech onderweg met uw camper? Dan staat onze hulpdienst voor u klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. U kunt kiezen voor Pechhulp Nederland en/of Pechhulp Buitenland.

Onze klanten beoordelen de Univé Pechhulp op onze motorrijtuigverzekeringen met een 9,1 (7.300 reviews).

Bereken nu uw premie

Heeft u camperpech?

Bel dan direct naar de Univé Alarmcentrale. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Ook bij pech in uw eigen woonplaats. U kunt onze alarmcentrale bereiken op het nummer:

+31 592 348 112

Hulp bij camperpech in Nederland al vanaf € 87,12 per jaar

Wanneer u kiest voor Pechhulp Nederland is uw camper aanvullend verzekerd voor pechhulp vanaf € 87,12 per jaar. We helpen u 24/7 - ook in uw eigen woonplaats - bijvoorbeeld bij een lekke band, lege accu, lege tank of verkeerd getankte brandstof in uw tank. Dat doen we ter plekke als het mogelijk is. Eventueel vervoeren wij uw camper naar één adres binnen Nederland, u kiest het adres. Voor u en uw passagiers vergoeden wij de reiskosten naar huis op basis van ov-kosten.

Hulp bij camperpech in het buitenland

U kunt ook kiezen voor Pechhulp Buitenland. Voor slechts € 36,30 per jaar is uw camper dan aanvullend verzekerd voor hulp in de landen die op de groene kaart staan, maar niet in Nederland. De Univé Alarmcentrale helpt u 24/7 bij pech aan uw camper, schade aan uw camper door een ongeval of diefstal van uw camper. Wanneer u ter plekke niet geholpen kunt worden, vervoeren wij uw camper naar een garage. 

Kan de camper binnen 48 uur gerepareerd worden, dan krijgt u vervangend vervoer en vervangend verblijf voor de duur van de reparatie, tot maximaal 3 dagen.
Kan de camper niet binnen 48 uur gerepareerd worden dan vergoeden wij geen vervangend vervoer of vervangend verblijf. In dit geval vervoeren wij uw camper naar één adres in Nederland. Voor u en uw passagiers vergoeden wij de reiskosten naar huis op basis van ov-kosten.

Hulp bij camperpech in binnen- en buitenland

Natuurlijk kunt u bij uw camperverzekering ook kiezen voor de combinatie Pechhulp Nederland + Buitenland. Dan bent u al vanaf € 123,42 per jaar altijd verzekerd van hulp bij pech met uw camper in zowel binnen- als buitenland.

Verzeker uw camper bij pech

Univé Pechhulp is alleen aanvullend af te sluiten bij de WA-, WA+ (Beperkt Casco) of All Risk (Volledig casco) dekking van de Univé-camperverzekering.

Bereken nu uw premie

Heeft u al een camperverzekering van Univé?

Dan kunt u Univé Pechhulp voor uw camper online bijsluiten.  Ga naar onze online omgeving Mijn Univé en wijzig uw camperverzekering door Univé Pechhulp aan te vinken.

Sluit Univé Pechhulp af via Mijn Univé

Meer weten over Univé Pechhulp voor de camper?