Ga naar inhoud

Je camper verhuren

Wil je graag je camper verhuren én goed verzekerd zijn? Bij Univé heb je de mogelijkheid om deze twee te combineren.

De aanvullende dekking Verhuur

Wat bedoelen wij precies met verhuren? Verhuren is het meegeven van je camper aan iemand anders tegen een bepaald bedrag. Het maakt niet uit hoe hoog het bedrag is, als er maar sprake is van een bedrag. Met de aanvullende dekking Verhuur is je camper goed verzekerd tijdens het verhuren. Dit kan via een online platform zijn, maar ook aan familie of vrienden. Je kan met deze aanvullende dekking natuurlijk ook zelf in je camper blijven rijden.

Je camperverzekering met Verhuur

Als je kiest voor deze dekking, ben je automatisch All Risk verzekerd in combinatie met Univé Pechhulp Nederland + Buitenland. Zo kom je niet voor vervelende discussies te staan met je verhuurder. En bij schade in het buitenland weet je zeker dat je camper weer terug naar Nederland gebracht wordt. Dan zijn er nog enkele punten waar je rekening mee moet houden:

  • Je mag als particuliere eigenaar maximaal één camper verhuren
  • Jouw camper mag niet ouder zijn dan 20 jaar om in aanmerking te komen
  • De bestuurder van jouw camper moet minimaal 25 jaar oud zijn

Bij deze aanvullende dekking geldt een eigen risico van € 1.000. Ook als je jouw camper zelf gebruikt en niet verhuurt.

De camperverzekering die bij jou past

Het is belangrijk om een camperverzekering af te sluiten die past bij je wensen. Door de combinatie van de All Risk camperverzekering, samen met Pechhulp Nederland + Buitenland, is jouw camper uitgebreid verzekerd. Als je camper schade krijgt in het buitenland en in het ergste geval niet op korte termijn lokaal gerepareerd kan worden, vervoeren wij je camper naar één adres in Nederland. Zo weet je zeker dat je camper weer terug naar Nederland komt.

Camperverzekering afsluiten

Wil je je camper of kampeerauto compleet verzekeren?

Bereken je premie of sluit direct af