Ga naar inhoud
Met 24/7 Cyberhulp
Met 24/7 Cyberhulp

Opruimingskosten­verzekering

Het afbreken en opruimen van beschadigde delen of resten van een bedrijfspand verzekerd.

Opruimingskosten verzekerd

Als een brand of storm uw bedrijfsgebouw beschadigt, dan moet de schade hersteld worden. Maar daarmee bent u er vaak niet. Want beschadigde delen moet u bijvoorbeeld ook laten afbreken en afvoeren. De kosten van deze werkzaamheden verzekert u met de opruimingskostenverzekering van Univé. 

Wilt u een opruimingskostenverzekering afsluiten, neem dan contact op met een Univé-adviseur bij u in de buurt.

Maak een afspraak

Opruimingskosten van restanten van omliggende gebouwen

Met de opruimingskostenverzekering bent u ook verzekerd voor de kosten van het opruimen van restanten van omliggende gebouwen en roerende zaken. Deze kunnen niet uw eigendom zijn, maar wel op uw perceel of landerijen terecht komen. Bijvoorbeeld wanneer de zonnepanelen op het dak van uw buren door een brand uit elkaar spatten en de restdelen hiervan op uw perceel terecht komen.

Het opruimen van deze restdelen is dan verzekerd op uw opruimingskostenverzekering als de schade niet onder een andere verzekering valt. 

Andere verzekeringen

Een opruimingskostenverzekering is een aanvulling op een:

Waarom onze opruimingskostenverzekering?

U bent verzekerd voor:

Cybercriminaliteit een groot bedrijfsrisico

Deze schadeverzekering hebben we uitgebreid met standaard Cyberhulp. Cybercriminaliteit is namelijk een groot risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Univé biedt je daarom 24/7 cyberhulp. Lees hoe we je nog meer helpen om je cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Vermoed dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit. Dit verzekerde bedrag zal niet voor elke onderneming voldoende zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid dit te verhogen naar € 30.000 of € 50.000.

Meer over de vergoeding

Documenten en voorwaarden bij de opruimingskostenverzekering

Op deze pagina vindt u algemene informatie over de dekking van de opruimingskostenverzekering. Wilt u weten wat er wel en niet verzekerd is? Lees dan de voorwaarden hieronder.

Heeft u al een opruimingskostenverzekering bij Univé? Dan kunt u op het bijbehorende polisblad/pakketoverzicht lezen welke voorwaarden van toepassing zijn. Uw polisblad vindt u in Mijn Univé Zakelijk onder het tabblad ‘Verzekeringen’.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de opruimingskostenverzekering.

Hulp bij schade

Hulp nodig bij schade? Lees wat u kunt doen. Of meld uw schade bij Univé.