Ga naar inhoud

Verzekeringen voor eenmanszaken

Bescherm jouw eenmanszaak tegen zakelijke risico's met deze verzekeringen.

Bekijk jouw premie

De voordelen van het verzekeringspakket voor ondernemers

Succesvol ondernemen vanuit een eenmanszaak

Als eigenaar van een eenmanszaak loop je zowel zakelijk als privé zekere risico's. Zo kun je aansprakelijk worden gesteld voor schade aan andere mensen of hun spullen tijdens je werk. En je moet inkomensverlies wanneer je uitvalt door ziekte of een ongeluk, zelf zien op te vangen. Ook kunnen juridische geschillen zoals contractuele conflicten zich voordoen. 

Wij begrijpen de unieke uitdagingen waar bedrijven zoals het jouwe mee te maken hebben. Daarom zetten we de belangrijkste verzekeringen voor eenmanszaken voor jou op een rij. Zo kun jij focussen op waar je het beste in bent: je onderneming laten groeien.

Dit zijn de belangrijkste verzekeringen voor jouw eenmanszaak

Univé heeft verschillende verzekeringen die speciaal zijn ontworpen om jou en je eenmanszaak te beschermen tegen zakelijke risico's. De meest gekozen verzekeringen voor eenmanszaken zijn de aansprakelijkheidsverzekering, de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de bedrijfsautoverzekering. Sluit je meerdere verzekeringen af? Dan ontvang je een aantrekkelijke pakketkorting tot wel 10%. 

Alle verzekeringen voor eenmanszaken

Hier vind je een compleet overzicht van onze verzekeringen voor eenmanszaken.

Welke risico's loop ik met mijn eenmanszaak?

Als je je afvraagt of en hoe je je onderneming zou moeten verzekeren, doe dan deze snelle check. Je krijgt direct inzicht in welke verzekeringen nodig zijn en het beste bij jouw situatie passen. 

Doe de OndernemersCheck

Voordeliger: stel zelf jouw verzekeringspakket samen

Alles in één keer verzekerd. Dat is niet alleen handig, maar levert ook automatisch een mooie korting op voor je eenmanszaak. Meer voordelen van een verzekeringspakket:

Na het afsluiten van een verzekeringspakket, beoordelen onze adviseurs je aanvraag. Zien zij overlappende dekkingen? Dan nemen ze contact met je op om dit te bespreken en eventueel voor je aan te passen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je verzekeringen. Ze sluiten namelijk perfect op elkaar aan.

Met het verzekeringspakket kun je tot 6 verzekeringen in één keer afsluiten. In de eerste stap vragen we je om een aantal gegevens in te vullen. Daar berekenen wij de premies mee. We onthouden wat jij ingevuld hebt, zodat je dit niet voor iedere verzekering opnieuw hoeft te doen.

Ben je nog geen klant bij Univé, maar ben je wel benieuwd of je bij ons goedkoper uit bent met je verzekeringen? Stel het verzekeringspakket eenvoudig naar wens samen om je premie bekijken. Als je wilt, kun je ze vervolgens in één keer afsluiten.

Je krijgt een aantrekkelijke korting als je meerdere schadeverzekeringen bij Univé afsluit. Want bij iedere verzekering (vanaf twee verschillende verzekeringen) die je afsluit, krijg je automatisch 1% extra pakketkorting. En dit kan oplopen tot wel 10%. Twee voorbeelden:

  1. Heb je nog geen verzekering bij Univé en sluit je minimaal twee verzekeringen uit het verzekeringspakket af? Dan krijg je automatisch pakketkorting. Sluit je er 3 af, dan krijg je 3%. Sluit je 5 verzekeringen af, dan ontvang je 5% korting.
  2. Heb je al twee of meer verzekeringen bij Univé? Dan ontvang je al pakketkorting. Sluit je er meer af, dan verrekenen wij de korting automatisch met je totale premie.

Meer informatie over pakketkorting.

Het voordeel van een verzekeringspakket bij Univé? Je weet precies waar je moet zijn als je vragen hebt of schade wil melden. Bel +31 592 349 340 of loop binnen bij een van onze Univé-winkels. Er is altijd een Univé-adviseur bij jou in de buurt

Meer contactmogelijkheden vind je op onze Klantenservice-pagina

Sluit je je verzekeringen allemaal af bij Univé? Dan ontvang je één polis met een duidelijk overzicht van al je verzekeringen.

Standaard cyberhulp voor jouw eenmanszaak

Wist je dat wel 40% van alle ondernemers te maken krijgt met cybercriminaliteit? Een hack, e-fraude of online oplichting kan ook jouw eenmanszaak overkomen. Univé biedt daarom hulp om jouw cyberrisico's te verkleinen. En we staan élk uur van de dag, elke dag, voor je klaar als het je toch gebeurt. Gewoon inbegrepen. 

Lees meer over onze Cyberhulp

Verandert je situatie? Je risico's ook

Elke ondernemer, elke bedrijfsvorm en elk stadium van je onderneming kent andere risico’s. Veranderingen brengen mogelijk nieuwe risico’s met zich mee. Denk aan groei, inhuur van personeel en toevoegen van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Neem de risico’s van je eenmanszaak daarom regelmatig onder de loep en pas je verzekering erop aan. Eén van de Univé-adviseurs kan je ook helpen met het in kaart brengen van je huidige risico's.

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over verzekeringen voor eenmanszaken.

Blogs voor eenmanszaken