Ga naar inhoud

Verzekeringen voor BV's

Bescherm jouw BV tegen zakelijke risico's met deze verzekeringen.

Bekijk jouw premie

De voordelen van het verzekeringspakket voor ondernemers

Loop geen onnodige zakelijke risico's met jouw BV

Als eigenaar van een Besloten Vennootschap (BV) ben je niet alleen verantwoordelijk voor het zakelijk succes van je onderneming, maar draag je ook de risico's. Enkele zakelijke verzekeringen zijn daarom van cruciaal belang om financiële stabiliteit te waarborgen.  

Van inkomensbescherming bij uitval (door ziekte, burn-out of ongeval) en een zakelijke autoverzekering, tot dekking voor juridische geschillen – het zijn mogelijk ook voor jouw BV essentiële vangnetten. Ze ondersteunen niet alleen bij onverwachte gebeurtenissen, maar stellen je ook in staat om met vertrouwen te ondernemen, wetende dat je bedrijf én persoonlijke belangen voldoende zijn beschermd in de dynamische zakelijke wereld. 

De belangrijkste verzekeringen voor BV's

Je bent er het liefst zo min mogelijk mee bezig, maar ook jouw BV loopt een aantal bedrijfsspecifieke risico's. Wij zetten de belangrijkste verzekeringen overzichtelijk onder elkaar, waarmee je deze zakelijke risico's effectief kunt afdekken. Tip: bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk, geniet je van aantrekkelijke pakketkortingen die kunnen oplopen tot wel 10%. 

Alle verzekeringen voor een BV

Een compleet overzicht van alle bedrijfsverzekeringen voor een besloten vennootschap onder elkaar: 

Welke zakelijke risico's lopen mijn BV en ikzelf precies?

Wil je weten waar je aan toe bent, doe dan de OndernemersCheck. Je krijgt dan direct grip op welke bedrijfsrisico's je nu loopt én welke verzekeringen die effectief kunnen afdekken. Gelijk antwoord: 

De OndernemersCheck

De voordelen van zelf een verzekeringspakket samenstellen

Kies je ervoor om al je zakelijke verzekeringen tegelijk af te sluiten, dan staat jouw BV automatisch een fijne pakketkorting te wachten. En dat is niet alles:

Na het afsluiten van een verzekeringspakket, beoordelen onze adviseurs je aanvraag. Zien zij overlappende dekkingen? Dan nemen ze contact met je op om dit te bespreken en eventueel voor je aan te passen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je verzekeringen. Ze sluiten namelijk perfect op elkaar aan.

Met het verzekeringspakket kun je tot 6 verzekeringen in één keer afsluiten. In de eerste stap vragen we je om een aantal gegevens in te vullen. Daar berekenen wij de premies mee. We onthouden wat jij ingevuld hebt, zodat je dit niet voor iedere verzekering opnieuw hoeft te doen.

Ben je nog geen klant bij Univé, maar ben je wel benieuwd of je bij ons goedkoper uit bent met je verzekeringen? Stel het verzekeringspakket eenvoudig naar wens samen om je premie bekijken. Als je wilt, kun je ze vervolgens in één keer afsluiten.

Je krijgt een aantrekkelijke korting als je meerdere schadeverzekeringen bij Univé afsluit. Want bij iedere verzekering (vanaf twee verschillende verzekeringen) die je afsluit, krijg je automatisch 1% extra pakketkorting. En dit kan oplopen tot wel 10%. Twee voorbeelden:

  1. Heb je nog geen verzekering bij Univé en sluit je minimaal twee verzekeringen uit het verzekeringspakket af? Dan krijg je automatisch pakketkorting. Sluit je er 3 af, dan krijg je 3%. Sluit je 5 verzekeringen af, dan ontvang je 5% korting.
  2. Heb je al twee of meer verzekeringen bij Univé? Dan ontvang je al pakketkorting. Sluit je er meer af, dan verrekenen wij de korting automatisch met je totale premie.

Meer informatie over pakketkorting.

Het voordeel van een verzekeringspakket bij Univé? Je weet precies waar je moet zijn als je vragen hebt of schade wil melden. Bel +31 592 349 340 of loop binnen bij een van onze Univé-winkels. Er is altijd een Univé-adviseur bij jou in de buurt

Meer contactmogelijkheden vind je op onze Klantenservice-pagina

Sluit je je verzekeringen allemaal af bij Univé? Dan ontvang je één polis met een duidelijk overzicht van al je verzekeringen.

Bij elke verzekering inbegrepen: 24/7 cyberhulp

Maar dan hebben we je het grootste bedrijfsrisico nog niet verteld: cybercrime. Wel 40% van de ondernemers krijgt ermee te maken. Het overkomt de besten. Dit kan jouw BV dus ook zomaar gebeuren. Daarom bieden wij alle uren van de dag, alle dagen van de week, direct hulp als je slachtoffer wordt van cybercrime. Ook helpen we je om het cyberrisico te verkleinen.

Ontdek onze Cyberhulp

Verandert je situatie? De bedrijfsrisico's veranderen mee

Welke zakelijke risico's je loopt, verschilt per onderneming. Breng de ze daarom in kaart en bepaal of je het risico voor jouw besloten vennootschap wilt verzekeren. Hou er rekening mee dat veranderingen in je bedrijf (zoals groei, inhuur van personeel of nieuwe bedrijfsactiviteiten) nieuwe risico's met zich mee brengen. Onderzoek deze daarom regelmatig en pas je verzekering erop aan. Onze adviseurs helpen je er graag bij. Hiervoor maak je eenvoudig een afspraak. 

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over verzekeringen voor besloten vennootschappen.

Blogs voor BV's