Ga naar inhoud
Vader en zoon samen in de skilift in een zonnig wintersportgebied
Vader en zoon samen in de skilift in een zonnig wintersportgebied

Reisverzekering Zwitserland

Ga goed voorbereid op vakantie naar Zwitserland met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Hoge bergen, stralend witte gletsjers en blauwe meren in groene bergdalen: Zwitserland is een land met adembenemende natuur. Je kunt hier 's zomers heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen. En in de winter kun je in Zwitserland prachtige wintersportvakanties beleven. Eén ding is zeker: je zult je in Zwitserland nooit vervelen.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Zwitserland?

Tijdens je vakantie in Zwitserland kan altijd iets onverwachts gebeuren. Bijvoorbeeld dat je eerder terug naar huis moet omdat een familielid in Nederland ernstig ziek wordt. In zo'n situatie is het wel zo fijn als je bijvoorbeeld extra reiskosten die je moet maken vergoed krijgt. Met een reisverzekering ben je hiervoor verzekerd.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp bij noodgevallen. Bijvoorbeeld als één van je kinderen tijdens de vakantie in Zwitserland naar het ziekenhuis moet. Ook ben je verzekerd voor extra reis- en verblijfskosten die je onverwachts moet maken. Bijvoorbeeld als je terugreis flink vertraagd is en je daardoor een extra hotelovernachting moet boeken.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Zwitserland

Wintersport in Zwitserland

Het bergachtige Zwitserland is een topbestemming voor wintersporters. Van skiën en snowboarden tot langlaufen en schaatsen: hier kan het allemaal. Tijdens zo'n wintersportvakantie in Zwitserland is het wel belangrijk dat je goed verzekerd bent. Bij wintersport zit een ongeluk namelijk in een klein hoekje. Met de aanvullende wintersportdekking ben je goed en volledig verzekerd als er iets misgaat. Bijvoorbeeld als je een val maakt en je been breekt.

Met de auto naar Zwitserland

Ga je met je eigen auto op vakantie naar Zwitserland? Dan is het verstandig om goed verzekerd te zijn. Met de aanvullende dekking Pechhulp Motorrijtuigen kun je rekenen op hulp als je pech onderweg krijgt. Je auto wordt dan naar de dichtstbijzijnde garage gebracht. En kan hij niet binnen 2 dagen gerepareerd worden? Dan krijg je vervangend vervoer, zoals een huurauto.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6